Digidexo.com

Pediatric Medisinering for bendelmark

Pediatric Medisinering for bendelmark


Bendelorm infisere kroppen på en rekke måter, vanligvis som et resultat av å konsumere under tilberedt kjøtt eller trener dårlig hygiene ferdigheter. Hvis barnet ditt har en bendelorm, kan hans barnelege foreskrive medisiner for å behandle parasitten og fjerne den fra sitt system.

Diagnose

Ditt barns barnelege vil diagnostisere hans bendelorm ved hjelp av enten en avføringsprøve, blodprøve eller CT scan. Du kan være i stand til å selv-diagnostisere hvis du ser en bendelorm i avføringen hjemme.

Resepter

Biltricide og Albenza er to medisiner som vanligvis brukes til å behandle en bendelorm infeksjon. Disse stoffene oppløses eller angripe den voksne bendelorm.

Re-sjekk

På ett og tre måneder etter behandling, vil ditt barns barnelege ønsker å gjøre en oppfølging eksamen for å se etter tegn på reinfeksjon.

Suksess priser

Ifølge Denver Pediatric Cancer Center for Children, er behandling for bendelorm 95 prosent effektiv for personer som mottar den i tide.

Whole-Family Treatment

Når ett familiemedlem er infisert med en bendelorm, vil leger ofte behandle hele familien bare for å hindre en spredning av parasitten. Praktisere god hygiene kan også hindre at dette skjer.