Digidexo.com

Å bli en Substance Abuse Counselor

Å bli en Substance Abuse Counselor

Utdanning

Siden rusmisbruk rådgivere er en del av sosialnæringen, en bachelorgrad i sosialtjenesten, rus rådgivning, psykologi eller sosiologi er vanligvis nødvendig å selv begynner å arbeide inne fasilitetene som ville kreve denne type rådgivning. Selv om noen av disse anleggene kan drives av private enheter, som for eksempel terapeutenes kontorer og private skoler, mange er statlige eller statsfinansierte operasjoner, for eksempel fengsler, sykehus og tilfluktsrom. Disse operasjonene er underlagt statens konsesjonskrav. Ta kontakt med statens profesjonell rådgiver lisensstatusen styret å avgjøre om en mastergrad eller sertifisering er nødvendig. Det er 34 stater som krever alle psykisk syke, inkludert rusmiddel rådgivere, til å bli lisensiert profesjonelle rådgivere (LPCs). For å bli en LPC, må en kandidat få sin mastergrad og gjennomføre 300 timer i-felterfaring før passering av LPC eksamen.

I-Field Experience

Potensielle rusmisbruk rådgivere vanligvis utføre to år med generell rådgivning eller frivillig arbeid før samspill med personer som lider av rusmisbruk. Dette kan inkludere å bistå i en rådgiveren, psykolog eller psykiater kontor, frivillig ved et sykehus, hjemløse ly eller samfunnshus eller arbeider med din lokale sosialadministrasjon. For LPC kandidater, dette inkluderer 100 timer med direkte interaksjon med andre mennesker som trenger noen form for rådgivning. Enkeltpersoner har lov til å ta National Counselor eksamen og gjelder for deres LPC lisens når alle sine timer er fullført.

Andre hensyn

Selv i stater hvor det ikke er nødvendig, mange rusmisbruk rådgivere velger å bli sertifisert av National Board for Certified Rådgivere, som gir et sertifikat for nasjonalt sertifiserte rådgivere. Mange stater aksepterer denne sertifiseringen i stedet for sine egne krav, men du bør sjekke med din statens bord før du fortsetter. Når du har møtt din statens utdanning, og i noen tilfeller i-feltet kravene, kan du begynne å bruke til mange fasiliteter. Mange rusmiddel rådgivere arbeider i skoler på barne, high school og college nivåer. Andre jobber for samfunnet helse organisasjoner, oppsøkende programmer, medisinske fasiliteter eller privat praksis. Ifølge US Bureau of Labor Statistics Kontor 11 prosent av rusmiddel rådgivere er ansatt av regjeringen, mens 47 prosent er ansatt av helsepersonell og sosialhjelp organisasjoner.