Digidexo.com

GABA for behandling av alkoholisme

Alkoholisme er en kronisk sykdom med en avhengighet til alkohol. Hvis du er en alkoholiker, kan du bli besatt med å drikke, og du kan miste evnen til å kontrollere hvor mye alkohol du inntar. Symptomer på alkoholisme inkluderer fornektelse av tilstanden, drikke når alene eller i hemmelighet, craving alkohol og abstinenssymptomer når du prøver å slutte å drikke. Medisiner, rådgivning og gruppe terapi er tilgjengelig for å hjelpe alkoholikere overvinne sin avhengighet. Gamma-aminosmørsyre (GABA), kan også bidra til å behandle alkoholisme når den er kombinert med tradisjonelle metoder for behandling.

Hva er Gamma-Aminobutryic Acid?

GABA er en aminosyre som påvirker sentralnervesystemet. Gamma aminosmørsyre fungerer med vitamin B6 for å hemme meldingsoverføringer til nevroner i hjernen. Nivåene av GABA i hjernen bidra til å kontrollere avfyring av nerveceller, redusere muligheten for anfall og kontrollere muskelkramper.

I Alcoholism: The Cause & The Cure, forklarer Genita Petralli at GABA er en hemmende nevrotransmitter som medierer effekten av alkohol. Overdrevet inntak av alkohol kan endre din hjernen kjemikalier og øke mengden av GABA i hjernen; GABA er en nevrotransmitter som styrer dine impulser. Alkoholabstinens kan føre GABA nivåer å falle betydelig. Den alkoholiserte vil begynne å kreve alkohol som virkningene av uttak satt inn på grunn av de kjemiske endringer i hjernen og kroppen.

I Avhengighet: En omfattende guidebok, forfattere Barbara S. McCrady og Elizabeth E. Epstein forklare at alkoholforbruket øker GABA nivåer og at GABA nivåer reduseres når alkoholforbruket plutselig opphører. De forklarer også at når GABA nivåene øker i hjernen din, de har en sederende effekt. Når nivåene er sunket dramatisk, kan de reduserte nivåer være forbundet med abstinenssymptomer, og i alvorlige tilfeller, er lave GABA-nivåer i forbindelse med anfall.

Gamma-aminosmørsyre Forbruk

Ta GABA kosttilskudd for å lindre alkohol abstinenssymptomer og for å bidra til å rebalansere GABA nivåer i hjernen. Konsumere 750 mg kapsler av GABA to ganger om dagen for å naturlig øke GABA nivåer. GABA kosttilskudd tilbys over disk og kan kjøpes på nettet eller i lokale narkotika butikker; Dette tillegget er relativt billig å kjøpe.

Ikke bruk GABA tilskudd hvis du er fortsatt drikker, fordi alkoholforbruk naturlig øker nivået av GABA i hjernen. Også, slutte å ta GABA hvis du tilbakefall og begynne å drikke igjen. Ved hjelp av GABA kosttilskudd alene vil ikke være virkelig gunstig for deg hvis du er en alkoholiker, og du bør oppsøke terapeutiske metoder for behandling for alkoholisme hvis du ønsker å kunne lære å behandle tilstanden.