Digidexo.com

Hvordan finne ut hva Does Dry Socket Feel Like

Hvordan finne ut hva Does Dry Socket Feel Like


Hva gjør en tørr socket føler for? De som har opplevd visdom tenner ekstraksjoner vet at tørre stikkontakter er dårlige nyheter. Oral kirurger gi advarsler tegn og pasienter frykter de vil være en av de få som opplever smertefulle tilstanden. Alle som vurderer tanntrekking bør vite hvordan du skal svare på spørsmålet "Hva gjør en tørr socket føler at ?."

Bruksanvisning

Vent minst to dager etter tanntrekking for å avgjøre om den smerten du føler er normalt smerte eller ekstraordinære. Hva gjør en tørr socket føler for? Uutholdelig smerte som går på mye lenger enn det burde.

Ta hensyn til hvor smerten kommer fra. Regelmessig utvinning smerte er mer fokusert på utvinning området. Utstrålende smerter i ørene og øynene forklarer hva gjør en tørr socket føler for.

Åpne munnen så bredt som mulig og skinne en lommelykt i. Hvis du kan se et gapende hull og synlig bein, trenger du ikke å finne ut hva som gjør en tørr socket føler for. Synlig bein er et sikkert tegn på en manglende blodpropp.

Puss tennene forsiktig per legens ordre. Legger merke til deg en dårlig smak i munnen eller dårlig ånde selv etter å gjøre dette? Noen ganger er det ikke så mye, "Hva gjør en tørr socket føler", men mer om hvordan det smaker.

Føl rundt halsen og kjeven for noen store klumper eller ømme områder. Disse kan bli dine lymfeknuter. Hvis du bekymre hva gjør en tørr socket føler for, kan du ha infeksjon som forårsaker hovne noder.

Hint

  • Hvis smertene stadig blir verre med hver dag, se en lege. Det bør alltid bli bedre etter en utvinning.