Digidexo.com

Hvordan du kan temme Hunger

Hvordan du kan temme Hunger


Det skjer med oss ​​alle; vi bommer på våre beste intensjoner om å spise godt når en growling magen saboterer våre sunt kosthold. Finn ut hvordan du kan temme sult og ta kontroll over appetitten ved å gjøre mat valg som vil holde deg mett og fornøyd.

Hvordan du kan temme Hunger

•  Hold porsjonene små, men ikke for lite. I stedet for å dramatisk redusere mengden mat du legger på tallerkenen din i håp om å slippe noen pounds, arbeide mot å spise mindre, litt om gangen. For eksempel, hvis du er vant til å spise en hel bagel slathered i kremost til frokost hver morgen, prøver å spise et par skiver av hel-hvete toast med en jam spredning.

Fyll opp på vann og fiber, ikke kalorier. Velg mat som frukt, grønnsaker og bønner, som er naturlig lav i fett og kalorier, men er kjent for å holde deg mett. Reduser mengden kjøtt du spiser, men legger bulk til retter med hel-korn ris, frukt og grønnsaker. Selv om proteinet i kjøtt vil tilfredsstille din sult og er bedre for deg enn en søt godbit, kjøtt som er høy i fett og kalorier er ikke et sunt valg, heller.

Spis hele matvarer i stedet for pre-pakket eller bearbeidet mat. En kropp er i stand til å bedre fordøye mat og kontrollere appetitten når den har tilgang til de næringsstoffene som holder det sunt. Pass på å begrense mengden sukker du spiser, og holde seg borte fra kunstige søtningsmidler, som lure kroppen til å tro at det blir sukker, dermed forverre følelsen av sult.

Last opp på supper fullpakket med grønnsaker og bønner. Kroppen tar lengre tid å fordøye fiber-rik mat og væske, så vil du naturligvis holde sulten i sjakk.