Digidexo.com

Slik begrenser karbohydrater for å miste vekt

Slik begrenser karbohydrater for å miste vekt


Karbohydrater er fallgrubene mest velmenende diett planer. Mat rik på sukker, stivelse og mel kalles comfort food for en grunn-de gir en umiddelbar dopamin rush til hjernen som tilsvarer disse typer matvarer med lykke til kroppene våre. Men for mange enkeltpersoner, er den raskeste og mest effektive måten å gå ned i vekt for å begrense karbohydrater i de diett. Mens det kan i utgangspunktet være vanskelig å redusere karbohydratinntaket, vil du finne etter gang at å begrense mengden karbohydrater du forbruker blir lettere og lettere.

Slik begrenser karbohydrater for å miste vekt

•  Hold en matdagbok for en kort periode som du velger, det være seg noen dager, en uke eller en måned. I din matdagbok, skrive ned alt du spiser på en dag, inkludert snacks og små biter av forskjellige ting. Lag en egen kolonne ved siden av en hvor du skriver ned maten du har spist. I den andre kolonnen, registrere hvordan spise visse matvarer gjorde du føler.

Undersøk din matdagbok når du har fullført dine opptak. Se på både hvilke typer mat du spiser, så vel som de emosjonelle vedlegg du har til dem. Vær spesielt oppmerksom på karbohydrater oppført i din matdagbok. Hvis du opplevd følelsen av velvære og lykke mer så når du spiser karbohydrater enn andre matvarer, begynner å løsrive deg følelsesmessig fra mat nå for å gjøre å begrense karbohydrater i nær fremtid lettere.

•  Beregn forholdet mellom carb til ikke-carb matvarer som du spiser etter at du har undersøkt din matdagbok. Dersom 50 prosent eller mer av matinntaket kommer fra karbohydrater, følger du etter hva som anses å være en høy-carb diett i henhold til United States Department of Agriculture næringspyramiden. Avhengig av andelen karbohydrater i kosten i dag, vil du bli utstyrt med et nøyaktig bilde av i hvilken grad karbohydrater må begrenses for å miste vekt. En lav-karbo diett regnes som en diett der 25-39 prosent av matinntaket kommer fra karbohydrater.

Bruk din matdagbok som en start mal av dine daglige matvaner, og gir deg en detaljert beskrivelse av hva du spiser og når. Lag en tredje kolonnen ved siden av de to kolonnene oppført i trinn en. Forskning noen low carb matvarer som du liker som kan erstatte høy-carb matvarer i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du liker peanøttsmør smørbrød, prøver å spise en matbit av hele peanøtter i stedet, og du vil ikke bare redusere karbohydratinntaket drastisk, men også øke protein i kosten. Noen eksperter sier at for hver kilo karbohydrater i kroppen din, er det 04:56 pounds av vann knyttet til mens protein har nesten ingen, så ved å erstatte karbohydrater med protein du akselererer vekttap på et enda raskere tempo.

Dra på shopping for en rekke interessante, velsmakende og hyggelig low-carb matvarer for å holde deg kjøleskap og pantry lager med alternativer som vil hjelpe deg å overholde målet om å begrense karbohydrater i kosten og å miste vekt. Hvis du velger matvarer som du ikke liker å spise, og at du må tvinge deg selv til å konsumere, er det usannsynlig at du vil holde deg til din diett. Eksempler på low-carb matvarer inneholder nøtter, bønner, yoghurt, cottage cheese, linser, skummet melk og en rekke grønnsaker. Vær kreativ og velge en meny som lar for smak og nytelse samtidig begrense karbohydrater, og du vil snart se de pund gå av som planlagt.

Hint

  • Vann er nøkkelen når du prøver å gå ned i vekt på en lav-karbo diett. Mens det kan virke mot sin hensikt, jo mer vann du bruker, jo mer kroppen din utgivelser siden det ikke trenger å bekymre deg for lagring i i tilfelle av en tørke.
  • Alltid konsultere legen din før du starter noen vekttap eller diett plan.