Digidexo.com

Hair Gjengroing Med Aloe

Hair Gjengroing Med Aloe


Flere årsaker til alopecia eksisterer, noe som resulterer i ulike grader av hårtap, fra en tynning hodebunnen til usammenhengende skallet og selv fullstendig tap av kroppshår. En rekke planter kan bidra til å stimulere Etterveksten, inkludert aloe vera.

Alopecia

Alopecia er en vanlig autoimmun sykdom der kroppen angriper sunne hårsekker, ifølge National Alopecia Areata Foundation. Det forekommer i forskjellige former: flekkvis hårløse flekker (alopecia areata); totalt hodebunnen skallethet (alopecia totalis); eller fullstendig hårtap (areata universalis).

Aloe Vera

Aloe vera-planten har kjøttfulle blader fylt med en gjennomsiktig masse kjent for sine helbredende egenskaper. For tusener av år har menneskene brukt aloe gel for å behandle hudsykdommer som tørrhet, irritasjon, inflammasjon, så vel som sår og brannsår, ifølge Mayo Clinic.

Innhold

Aloe vera masse inneholder vitaminene A, B1, B2, B6, B12, C og E, alle avgjørende for hodebunnen og hårsekken helse, ifølge Aloe-Vera.org. De bidrar i celle regenerering innenfor follicles og hjelp i blodtilførselen til hodebunnen, som stimulerer vekst.

Funksjon

Anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper i aloe gel bidrar til å hindre smitte, sopp og andre hudlidelser som kan påvirke huden og føre til at håret til å falle ut. Hudsykdommer som psoriasis og eksem kan føre til kløe og skrape sykluser som forårsaker alopecia areata.

Søknad

Folk gjelder aloe gel topically ved å massere det inn i hodebunnen eller det berørte området. De har også svelges saften for interne helse. Uansett, deres egenskaper tilgang til follikler for å stimulere veksten.