Digidexo.com

Hvordan bli kvitt HPV for menn

Hvordan bli kvitt HPV for menn


Humant papillomavirus, eller HPV, er en gruppe virus på mer enn 100 forskjellige typer. Det kan bli overført av hud mot hud-kontakt eller via seksuell aktivitet. Genital HPV er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen i USA. Ifølge Centers for Disease Control, mer enn 20 millioner seksuelt aktive menn og kvinner i Amerika i alderen 15 og 49 har for tiden HPV (Se referanse 1). HPV er umulig å oppdage hos menn med mindre det viser seg som kjønnsvorter. Vaksiner, en diett rik på grønnsaker og begrensende sex-partnere vil bistå i å bli kvitt HPV-viruset hos menn.

Hvordan bli kvitt HPV for menn

•  Gå til en klinikk, sykehus eller personlige lege for å få visuelt skjermet for påvisbare lesjoner eller vorter i underlivet forårsaket av HPV. Genital warts, analkreft og celleforandringer kan være indikasjoner på HPV i menn. Det er for øyeblikket ingen blodprøve tilgjengelig for å påvise HPV i menn.

Når diagnosen av en lege, velge en behandling anses best for den type vorter du har. Størrelse, plassering, antall vorter, kostnaden for behandling, bør bivirkninger og anbefalinger alle bli tatt i betraktning før du tar en beslutning. Noen behandlinger er gjort i klinikken eller legekontoret. Andre kan gjøres hjemme over en tidsperiode.

Fortsett å gå til klinikken eller lege for gjentatt behandling av genital warts og HPV. Disse alternativene omfatter kryoterapi, frysing av vorte med flytende nitrogen; anvende trikloreddiksyre, som er en kjemisk brukes av en lege eller sykepleier; kirurgisk fjerning, som kutter vorte helt, og laserterapi, som bruker et intenst lys til å ødelegge vorter. Antallet behandlinger avhenger av det enkelte diagnose, og suksessen til fremgangsmåten varierer med hver pasient.

Skaff en resept fra lege for aktuelle medisiner som kan brukes hjemme, et alternativ til dyrere i kontor behandlinger. Condylox (podofilox) krem ​​eller gel er en selv søkt behandling for kjønnsvorter. Det må benyttes i fire påfølgende uker for å motta de beste resultatene. Aldara (imiquimod) er også en selvpålagt ekstern krem, men fungerer ved å forsterke immunsystem respons for å hjelpe bekjempe vorter.

Redusere risikoen for å smittes av HPV av sikker sex: ikke ha sex med noen, å ha sex med bare én partner i et monogamt forhold, eller bruke kondom fra start til slutt når du har sex. Kondomer bare beskytte huden kondomet dekker, og de er ikke 100 prosent effektiv.

Spis immun øke matvarer og grønnsaker. Kroppen vil kjempe mot viruset naturlig, og det er ikke sannsynlig samme type HPV viruset vil oppstår på nytt i samme form når kroppen har blitt kvitt det. Det er mulig å være infisert med en ny form for HPV-virus fra en ny samarbeidspartner.