Digidexo.com

Hva er fordelene med Flax Seed Meal?

Linfrø måltid tilbyr et vell av helsemessige fordeler og er en klok tillegg til noen diett. Fresing eller sliping linfrø utgivelser dens helsemessige fordeler - hele frø kan ikke fordøyd av kroppen. Linfrø måltid tilbyr store mengder kosttilskudd super omega-3 fettsyrer samt protein, kostfiber og lignans. Studier viser at linfrø måltid kan hjelpe i kampen mot prostata-og brystkreft, bidra til lavere kolesterol, bedre fordøyelsen helse og bidra til generell sunn livsstil.

Hva gjør Flax Seed Meal Spesial

Linfrø måltid inneholder en rekke super næringsstoffer. Det er en utmerket kilde av omega-3 fettsyrer, en type av flerumettet fettsyre som må innhentes gjennom kosten fordi det ikke kan være laget av menneskekroppen. Ernæringseksperter og forskere mester omega-3 fettsyrer, fordi forskning viser de spiller en sentral rolle i å forebygge mange helseproblemer, blant annet hjertesykdom, leddgikt og kreft. Deres forbruk har også vist seg å forbedre humøret og skjerpe hukommelsen. Selv om fisk er en viktig kilde til omega-3 fettsyrer, beviser linfrø måltid skal være en av de beste vegetariske kilder - hver spiseskje inneholder rundt 1,8 gram.

Linfrø måltid inneholder om langt flere lignans, en type naturlig plante kjemisk, enn andre kilder. Disse lignans har antioksidantegenskaper.

Linfrø måltid har også en stor mengde fiber som bidrar til å regulere fordøyelsessystemet og forebygge forstoppelse. Den ernæring i linfrø bidrar til å forbedre utseendet på hår, negler og hud.

Kreft

To av komponentene i linfrø måltid - omega-3 fettsyrer og lignans - ser ut til å bidra til å bekjempe visse typer kreft. Dyrestudier viser at omega-3 fettsyrer kan avskrekke utvikling og vekst av kreftsvulster. Når linfrø er fortært, konverterer den menneskelige fordøyelseskanalen sine lignans inn hormonliknende stoffer som ser ut til å blokkere virkningen av visse kreftfremkallende stoffer. En studie publisert i Journal of Clinical Cancer Research i 2007 illustrert at linfrø motvirket veksten av svulster hos mus. Annen forskning antyder linfrø måltid er spesielt effektiv mot tykktarm, prostata-og brystkreft. Antioksidanter som finnes i linfrø måltid kan også hjelpe bidra til dens anti-kreft egenskaper.

Effekter på Kolesterol

Studier viser også at linfrø måltid kan ha muligheten til å hjelpe i vekt ledelse og reduksjon av kolesterol. Linfrø måltid reduserte kolesterolnivået hos rotter betydelig nok for forskere til å konkludere, i en studie publisert i 2003 i en volum Journal of American College of Nutrition, som kunne linfrø måltid gi en ny terapeutisk strategi for de med ekstremt høyt kolesterol eller lidelse fra fettlever.

Hjertesykdom

Omega-3 fettsyrer i linfrø måltid kan også bidra til å hindre åreforkalkning, som nevnt i en studie publisert i tidsskriftet Åreforkalkning i 1997 åreforkalkning og plakk bidrar til hjertesykdom. I tillegg er en studie som involverer flere dusin menn med mild høyt blodtrykk, som ble publisert i Journal of Human Hypertension i 1990, tyder på at linfrøolje kan litt lavere blodtrykk. Flere undersøkelser må gjøres, men plante omega-3 fettsyrer har vist seg å hjelpe til med å opprettholde hjertets naturlige rytme. De kan være anvendelige ved behandling av hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt.

Tips for bruk av Flax Seed Meal

Hele linfrø varer lenger og koster mindre, så det kan være fornuftig å male det selv. Den foreslåtte dose er 1 til 2 spiseskjeer per dag. Måltidet har teksturen av maismel og smaker litt nøtteaktig - det gjør en flott topping for frokostblandinger, yoghurt og kan inkluderes i smoothies eller som en ingrediens i bakevarer. Butikken bakken linfrø i fryseren for å hindre den fra å bli harsk.