Digidexo.com

Tegn på Kvinnelige mønster baldness

Tegn på Kvinnelige mønster baldness


Kvinne mønster baldness er en tilstand som forårsaker hårtap hos kvinner. Det viktige skillet her er at hårtap kan oppstå av mange grunner, ikke bare kvinnelige mønster baldness. På grunn av dette, er det viktig å nøyaktig gjenkjenne tegn på kvinnelige mønster baldness så skikkelig behandlingstilbud kan bli forfulgt.

Synlige symptomer

Det er viktige forskjeller mellom mannlige og kvinnelige mønster Hårtap, så det er viktig å være klar over hva du leter etter.

I kvinnelige mønster Hårtap nøkkel synlige symptomer er:

tynning av håret på toppen av hodet

progressive tynning av hår over hele overflaten av hodebunnen

Hårfestet er vanligvis opprettholdt, og sjelden gjør kvinnelige mønster baldness føre til totalt hårtap.

Symptom Testing

Hvis symptomene er ubestemmelige og legen din kan ikke fortelle fra en visuell undersøkelse vær du opplever kvinnelige mønster baldness, kan han utføre en rekke tester, inkludert sjekke hormonnivået (spesielt nivået av mannlige androgen hormoner), hud biopsi for å utelukke hudsykdom , samt andre visuelle undersøkelser sjekker for uvanlig avskalling, flassing eller kviser.

Hva vil du ikke se

Det er viktig å erkjenne at kvinnelige mønster skallethet er ikke den eneste årsaken til hårtap hos kvinner. Skulle du begynner å miste håret og oppleve noen av disse symptomene, er det en god sjanse for at din tilstand kan være relatert til andre problemer som må diskuteres med legen din:

unormal hårvekst på andre områder av kroppen

endringer i menstruasjonssyklusen

akne, avskalling eller flassing på hodebunnen eller omkringliggende områder