Digidexo.com

Hva Fiber Supplement Har best absorpsjon?

Fiber kosttilskudd kan inntas for å forbedre din generelle helse og helsen til tarmen og tarmsystem, og riktig mengde fiber forbruk er assosiert med redusert sykdomsrisiko. Å få nok fiber i kosten kan bidra til å forbedre kardiovaskulære tilstander; kan bidra til å forhindre slag, diabetes og hypertensjon; og kan også tjene som et forsvar mot visse former for kreft. Noen fiber kosttilskudd er bedre enn andre, men fordi de tillater for riktig kroppslige absorpsjon.

Fiber Forbruk Fordeler

Å få riktig daglig inntak av fiber hjelper deg å betydelig redusere kolesterol absorpsjon samt din absorpsjon av uønsket fett. Fiber kan gi deg en full følelse, som vil raskt bidra til å redusere appetitten også. En dobling av ens fiber inntak kan fremme vekttap og kan hjelpe deg å redusere 100 kalorier fra det daglige matinntaket hver dag. Hva mer, er fiber bra for å fremme avføring regularitet og redusere problemer med tarmen.

Hvor mye fiber trenger du?

Ifølge Food and Nutrition Board av Institute of Medicine, voksne menn krever minst 30 gram fiber hver dag, og voksne kvinner krever 25-26 gram fiber inntak daglig. Gravide kvinner bør spise 28 gram fiber daglig, og kvinner som ammer trenger 29 gram fiber hver dag. Hvis du vurderer å doble fiber inntaket, må du gjøre det med forsiktighet: for mye fiber kan føre til problemer med forstoppelse, og kan også føre til tarm hindringer. I tillegg er det noen kosttilskudd ikke absorbere så vel som andre, så du må velge dine fiber kosttilskudd nøye.

Fiber inntaket Bekymringer

Akkurat som fiber kan redusere hvor mye fett og kolesterol kroppen absorberer, kan noen fibertilskudd skape absorpsjon vanskeligheter for sårt tiltrengte mineraler og vitaminer. Hva mer, ulike medisiner som må tas opp i kroppen for å være effektive kan ikke bli absorbert skikkelig når en fiber supplement brukes: noen kolesterol medisiner, medisiner for diabetes og medisiner for depresjon er blokkert av fiber kosttilskudd. Det kan være nødvendig å ta fiber supplement flere timer etter at du har tatt nødvendige medisiner for å tillate for riktig absorpsjon av medisiner første; tar medisiner 2 til 4 timer før en fiber supplement anbefales å maksimere medisinering absorpsjon.

Diabetikere må ta særlig hensyn ved inntak av fiber kosttilskudd og bør ikke gjøre dette uten samtykke fra en medisinsk faglig. Forbruket av fiber kosttilskudd enten i pille-eller pulverform kan føre blodsukkernivået til å avta, og insulin medisiner kan ha å bli endret som følge av dette. Noen fiber kosttilskudd kan faktisk irritere tarmen, spesielt hvis de spises i store mengder, og kan ytterligere irritere eksisterende intestinal forhold også. Igjen, konsultere med en lege før du tar et supplement er sterkt anbefalt å unngå potensielle problemer senere.

Løselig Versus Uløselig

Løselig fiber kosttilskudd er langt lettere å fordøye enn de som inkluderer uløselige former for fiber. Uløselig fiber er tilbudt for å gjøre avføring enklere, og derfor øker ikke kroppslige absorpsjon av mineraler, vitaminer og fiber supplement. En uløselig fiber har lettere for å bli fordøyd: det oppløses i tarm regionen og passerer gjennom tarmveggen i kroppen hvor det kan deretter brukes av ulike deler av kroppen. Løselig fiber er det stikk motsatte, snu til en semi-flytende stoff. Oppløselige fibre bidrar til å gjøre avføring lettere, og til å blokkere opptaket av kolesterol og fett.

Supplement Anbefalinger

Det beste alternativet er å investere i en uløselig fiber hvis du er forbruker fiber for å miste vekt, for å forbedre kolesterolnivået og / eller å blokkere fett fra å bli absorbert. Hvis du ønsker å forbedre kroppslige absorpsjon, vil du ønsker en fiber som er løselig og derfor lett fordøyelig. Psylliumskall fiber kosttilskudd gir en god blanding av begge typer av fiber, slik at det kan få fordelene av oppløselige og uoppløselige fibertyper: Metamucil® er en slik fiber supplement. Det er fortsatt andre fibertilskudd som FiberChoice® som tilbyr absorpsjon hjelpemidler for kalsium.