Digidexo.com

Organiske behandlinger for skallethet

Organiske behandlinger for skallethet


Siden stress, forurensing og mangelfull ernæring bidra til håravfall, kan kosttilskudd og livsstil endringer og avslapningsterapi bringe forbedring. Noen håravfall er skylden på organofosfater brukt som plantevernmidler. Bytte til økologisk produksjon reduserer eksponeringen til disse og kan bremse hårtap, men studier er nødvendig for å bekrefte dette. Vokt dere for oppblåste krav; ingen behandling er en "kur". Noen av disse produktene og terapier kan bremse hårtap.

Saw Palmetto

Saw Palmetto blokkerer omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron, samme handling som stoffet finasterid brukt som behandling for mannlig mønster skallethet. Det kan vise seg å være et organisk alternativ til dette stoffet.

Protein

Ettersom hår er laget av protein, hjelper en proteinrik diett. Spise økologisk lever, ølgjær, yoghurt, egg, fisk, nøtter, ost, soyaprotein og soya melk, men pass opp for en kjøtt-tung kosthold, da dette er tenkt av noen å være en årsak til mannlig mønster skallethet.

Vitaminer, mineraler og kosttilskudd

Silica er en viktig komponent av hår og finnes i rå havre, bønnespirer, og skinn av agurk, paprika og poteter. Anemi forårsaker hårtap. Øke jern nivåer ved å spise økologiske mørkegrønne bladgrønnsaker, egg, lever og tørket frukt; drikke kirsebær juice. Ta B-vitaminer, spesielt B5, B6, biotin (B7) og inositol (B8, som finnes i ølgjær og hvetekim); også folsyre og vitamin E, og vitamin C, som hjelpemidler jernopptaket. Magnesium, sink og kobber er også fordelaktig. Ikke ta vitamin A, da dette kan føre til hårtap.

Omega fettsyrer

Nattlysolje er spesielt nyttig for hårtap koblet til hypotyreose. Andre essensielle fettsyrer kilder kan hjelpe. Prøv linfrø, solbær eller borage oljer og fiskeolje. Spis laks, sild eller makrell to ganger i uken.

Eteriske oljer

Timian, bay, safflower, lavendel og sedertre oljer stimulerer hårsekkene og utvide blodårene og forbedrer blodstrømmen. Irriterende urter som rød pepper er tenkt å hjelpe ved å forårsake histaminfrigjøring som kan stimulere follikler. Massaging oljer inn i hodebunnen hjelpemidler penetrasjon og forbedrer stimulering og økt blodstrøm. Aromaterapi og massasje også gi velvære fordeler.

Rensing Behandlinger

Hårtap kan være en autoimmun reaksjon. Beroligende urter som aloe vera renser hodebunnen og balanse pH. Se etter sjampoer med silika, protein, vitamin E, biotin, rosmarin, aloe, henna og så Palmetto ekstrakt, samt kokos, nattlysolje, mandel eller jojoba oljer. Bratt rosmarin og salvie i kokende vann; bruke dette som en skylling etter sjamponering. Slitasje hatter eller hodet skjerf utenfor, bytte til økologisk produksjon, og støvsuge hjemmet ditt ofte for å redusere hår eksponering for støv og forurensning.

Akupunktur

Akupunktur, utføres i forbindelse med kinesisk urte behandlinger, kan stimulere hodebunnen direkte, bedre blodstrøm. Andre akupunkturpunkter blir stimulert til å takle underliggende årsakene til dårlig blodgjennomstrømning.

Lysterapi

Håravfall har vist seg å være lydhør for UVA og UVB terapi. Lysterapi er allerede kjent for å hjelpe autoimmune-relaterte hudsykdommer. Laser kammer blir nå markedsført for hjemme lysbehandling.

Hypnoterapi, Psykoterapi, Guidet Bilde Therapy

Andre behandlinger som kan være gunstig for autoimmun-relaterte hårtap inkluderer hypnoterapi, psykoterapi og guidede bilder. Dr. Andrew Weil anbefaler dem, og peker på at de har vist seg nyttig for autoimmune relaterte hudsykdommer.