Digidexo.com

Elektrisk sigarett Informasjon

Elektrisk sigarett Informasjon


Elektriske sigaretter er personlige vaporizer enheter designet for å se ut som sigaretter. De leverer en inhalert damp som kan inneholde nikotin og smak, avhengig av brukerens preferanser. Elektriske sigaretter eliminere helserisiko forbundet med innånding røyk, selv om nikotin kan fortsatt ha skadelige effekter.

Hvordan Electric sigaretter Work

Elektriske sigaretter har et munnstykke eller en patron som inneholder absorberende materiale som er fuktet med væsken som skal fordampes. Resten av sigaretten inneholder et batteri og et varmeelement som fordamper væsken, slik at brukeren kan inhalere den. Mange modeller har LED lys på slutten som ligner glødende tuppen av en vanlig sigarett. De fleste elektriske sigaretter har også oppladbare batterier.

Typer av fordampende væske el-sigaretter

Væsken i elektrisk sigaretter består for det meste av tilsetningsstoffer propylenglykol og glyserin. Det kan eller ikke kan inneholde nikotin - varierende doser av nikotin, er tilgjengelig. Elektrisk sigarett væske er tilgjengelig i et bredt spekter av smaker, inkludert egendefinerte smaker. Noen er laget for å smake som vanlige sigaretter.

Helserisiko av elektrisk sigaretter

Forskning på helserisikoen ved elektriske sigaretter pågår. Nikotin er svært vanedannende og fører til hjerte-problemer som hjerteinfarkt og hjerneslag. Det svekker også immunsystemet og forårsaker sår å leges sakte. Slik risiko eksisterer uavhengig av hvordan nikotin administreres.