Digidexo.com

Måltider for folk med lav-fett diett

Måltider for folk med lav-fett diett


Forbereder lav-fett måltider er ikke på langt nær så utfordrende som man skulle tro. Det er mange lavt fett proteinrik mat tilgjengelig, samt en overflod av smakfulle oppskrifter. De fleste melkeprodukter inkludert cottage cheese, melk og yoghurt kommer i lav-fett og ikke-fett versjoner. Optisk for vegetariske middager et par netter ut i uken vil bidra til å kutte ut ganske mye fett i kostholdet ditt. Appetittvekkende tilskudd til alle måltider, urter, krydder og tilbehør er generelt fett gratis. Sørg for å lese alle etikettene på mat for fettinnhold.

Lav-fett frokost

Opprette en lav-fett frokost er veldig enkelt. Når du tilbereder egg bare bruke fett gratis eggehviter. Scramble eggene med noen grønnsaker og litt parmesan ost i din teflonpanne. Ta med noen hele korn toast med ikke holdig syltetøy. Alle varme frokostblandinger er lav-fett, og de kan bli styrket med brunt sukker, honning og fersk frukt. Hvis du foretrekker er kalde frokostblandinger, må du huske å sjekke etikettene for fettinnhold. Legg skummet melk i kaffen i stedet for fløte.

Low Fat lunsj

Smørbrød vann pakket tunfisk, kalkun eller kylling bryst er gode alternativer for lunsj. Bruk sennep eller lav-fett majones til smaken din sandwich. Alle salater med grønnsaker er gode valg for lav fett måltider; lage din egen dressing med eddik og 1-ts olivenolje og masse krydder. Du kan legge til en 1/2 kopp hakket kylling, reker eller kalkun og fettfattig ost å legge protein til salaten. En enkel og rask lunsj er et scoop av lav-fett cottage cheese og frukt eller grønnsaker. Making vegetabilske eller bønne supper på forhånd og deretter fryse dem, gjør et sunt og mettende måltid for senere.

Low-Fat Middag

Slice kyllingbryst i strimler for en stek måltid med et utvalg av grønnsaker etter eget valg. Sørg for å bruke olivenolje spray på en teflonpanne før du legger stir fry grønnsaker. Linsesuppe med løk, tomater og gulrøtter er en stor lav-fett vegetarisk alternativ måltid. Stekt fisk med krydder etter eget valg, sammen med bakt potet dekket i salsa gjør en annen velsmakende og sunn middag. Legg en kastet salat krydret med balsamicoeddik. Frisk frukt med en topping av lav-fett yoghurt vil være en søt touch på slutten av middagen.

Low Fat snacks

Snack tid kommer minst en gang om dagen. Vi har alle våre sultne ganger hvor vi ønsker noe å spise. Tomatjuice med en selleri pinne og grønne oliven, en håndfull små gulrøtter, epleskiver, en smoothie laget med fettfri yoghurt eller frisk frukt vil holde deg over til middag lett. Hvis du elsker en crunchy snack, nyte noen bakt mais chips med salsa.