Digidexo.com

Hvordan å rense ut kolon naturlig med mat

Vedta en kolon-rensing diett er svært gunstig for din generelle helse. Administrere dag-til-dag matinntak er en enkel og økonomisk måte å holde din kolon sunn og fungerer. Rense ut tykktarmen ved først å vedta en høy-fiber diett. Halvparten av kostholdet ditt i løpet av rens bør bestå av høy-fiber matvarer. Den fiber fungerer som en tannbørste, skrubbe bort de uønskede stoffer fra tykktarm og rense ut plakk og toksiner som kan være hindrer absorpsjon av vann og viktige næringsstoffer. Følg high-fiber rens med avgifte urter og probiotika for å oppnå generell balanse og fungerer.

Hvordan å rense ut kolon naturlig med mat

innlemme high-fiber matvarer i kostholdet ditt. Disse inkluderer: svisker, fiken, dadler, bjørnebær, blåbær, bringebær, jordbær, epler, brasilianske acai bær, kiwi, appelsiner, tomater, mango, plommer, rosiner og papaya. Spis dem rå og holde huden på hvis du kan. Grønnsaker som spinat, erter, bladbete, rødbeter, gulrøtter, brokkoli, pastinakk, rabarbra, rosenkål, grønnkål, mais, squash, bønnespirer, søtpoteter, artisjokker og bok choy er også gode valg.

drikke juice laget av disse frukt og grønnsaker. Disse er store kolon rengjøringsmidler på grunn av deres fiber, salt, enzym og vann-innhold, noe som bidrar til å spyle vekk avfall og giftstoffer som har bygget opp i tykktarmen. Rådfør deg med en lege før du starter en juice raskt på grunn av den påvirke det kan ha på insulin nivåer.

innlemme andre fiber matvarer i kostholdet ditt, for eksempel hvete, havregryn, havrekli, rug, bygg, linfrø, psyllium skall, brun ris, rå og ubehandlet nøtter, bønner og popcorn, som alle har en god mengde fiber innhold som samt sårt tiltrengte næringsstoffer.

Bruk avgifte urter etter rensing av tykktarmen for å rense andre uønskede stoffer fra andre deler av kroppen. Psyllium, cayenne pepper, ingefær, Senna, hvitløk, fennikel og aloe blad er urter som har lite bivirkninger. Følg instruksjonene på produktet flaske for individuelle doser og frekvenser.

Ta probiotika. Dette er matvarer og kosttilskudd som inneholder naturlig forekommende bakterier og mikroorganismer som er gunstig for kroppen, og bidrar til å erstatte de gode bakterier i tykktarmen som gikk tapt i løpet av rens, samt bidra til å stimulere immunsystemet. Løk, bananer, yoghurt og hvitløk er naturlige kilder til dette, eller du kan bruke butikk-kjøpte kosttilskudd. Følg instruksjonene på etiketten for dosering og hyppighet av de enkelte produkter.

Hint

  • En naturlig kolon-rens kan ta uker, men du vet den har gjort jobben sin når huden begynner å se bedre ut, når du har økt energi, og når fordøyelsen fungerer som den skal igjen. Konsultere legen din før du gjør store endringer i kostholdet.
  • Drikk rikelig med vann under avrusning prosessen. Du bør bare detox når det er nødvendig, som er når skiltene begynner å dukke opp for eksempel fordøyelsesproblemer, matallergi, ekstrem trøtthet, oppblåsthet, gass, magesmerter, humørsvingninger, forstoppelse, appetitt endringer, dårlig ånde, hudproblemer, hodepine, søvnløshet og acid reflux.
  • Ikke røyker, drikker tungt eller bruke narkotika, som øker at giftnivået i kroppen din. Spis til faste måltider og ikke overspise mellom måltidene.