Digidexo.com

Slik Spot Roxicodone misbruk

Slik Spot Roxicodone misbruk


Reseptbelagte narkotikamisbruk er på vei oppover. Dr. Paulozzi av Centers for Disease Control and Prevention stater, "overdoser er nå den nest største årsaken til utilsiktet skade dødsfall i USA." De fleste av disse dødsfallene er ikke fra heroin eller kokain, men fra reseptbelagte legemidler som Roxicodone. Roxicodone er et merkenavn for reseptbelagte smertelindring narkotika, oksykodon. I motsetning til OxyContin, en tid-formulering, gir Roxicodone umiddelbar løslatelse av oksykodon. Hvis du mistenker en kjær for å misbruke Roxicodone, er tidlig intervensjon kritisk. Lær å oppdage tegn på Roxicodone misbruk for å hindre ytterligere avhengighet.

Slik Spot Roxicodone misbruk

Se på øynene for å se om han har presisere elevene. En persons øyne ikke reagerer normalt på lys eksponering når de er under påvirkning av Roxicodone. Elevene forbli innsnevret i forhold med lite lys, der de normalt ville strekke.

Sjekk din lommebok og bankkontoen din for manglende penger. Roxicodone er dyrt, og en tung bruker trenger tilgang til en tilførsel av midler. Roxicodone brukere ofte stjele penger fra venner og familie. En tenåring kan ta en forelder debetkort i løpet av natten, ta ut penger, og ha kortet tilbake der det hører hjemme i morgen. Hvis du mistenker at din kjære for å bruke Roxicodone, overvåke dine kontoutskrifter for mistenkelige kontantuttak.

Se etter tegn på vekttap. Roxicodone brukere ofte bruker mat penger til å kjøpe sine legemidler. Skolealder tenåringer kan bruke sin lunsj penger til narkotika, mens eldre brukere vil kjøpe piller før de kjøper mat.

Vær oppmerksom på tegn på forstoppelse. Forstoppelse, noe som også skjer med folk som ikke bruker narkotika, er en vanlig bivirkning av Roxicodone.

Vær oppmerksom på endringer i søvnmønster. Roxicodone fører perioder med høy energi etterfulgt av trøtt, svak oppførsel.

Se for den plutselige forsvinningen av verdifulle gjenstander. For å støtte sin vane, kan Roxicodone brukere bonde smykker, mobiltelefoner, spillkonsoller, dyr elektronikk eller verktøy - sin egen eller andres.

Se for fysiske tegn på avhengighet som søvnproblemer, kvalme, oppkast, skjelettsmerter, muskelsmerter, drastiske atferdsendringer og humørsvingninger. Roxicodone bruk kan også føre til rastløse ben syndrom og beslag.

Kontroller gjennom rommet sitt. Hvis du seriøst mistenker Roxicodone bruk, nå er ikke tiden for å bekymre seg om personvernspørsmål. Roxicodone avhengighet kan få fatale konsekvenser. Se etter piller gjemt i ting som pust mynte containere og tomme sigarettpakker. Se etter korte sugerør som brukes til å fnyse knust Roxicodone piller.

Hint

  • Drug-testing kits som tester for opiater er nyttig for å bestemme om et familiemedlem bruker Roxicodone. Roxicodone bare forblir i systemet for en til tre dager, men så testing bør utføres så snart som mulig etter mistenkt narkotikabruk.
  • Roxicodone piller og beslektede stoffer kommer i mange forskjellige former og farger. Sjekk eventuelle mistenkelige piller du finner med apoteket eller en online pille identifikasjon nettstedet.
  • Være på vakt for tegn på Roxicodone overdose. Tegn inkluderer langsom pust, forvirring, svimmelhet, sløret tale og langsom hjerterytme. Brukeren kan selv synes beruset. Hvis du mistenker Roxicodone overdose, ringe nødhjelp umiddelbart.