Digidexo.com

Rusmisbruk programmer nærheten Mishawaka, Indiana

Rusmisbruk programmer nærheten Mishawaka, Indiana


Rusmisbruk sentre behandle voksne, unge voksne, og i noen tilfeller, barn som har en avhengighet til stoffer som spenner fra metamfetamin og narkotika til over-the-counter medisiner som kosthold og sovetabletter. Rusmisbruk sentre også behandle mennesker for alkoholisme. Flere programmer og rådgivningstjenester er tilgjengelig i eller i nærheten av South Bend, Indiana.

Otis R. Bowen Center for Human Services

Otis R. Bowen Center for Human Services med steder i Columbia City, Fort Wayne, Huntington, Wabash, Albion, Syracuse, Plymouth og Warszawa, og har mange steder for pasienter bekvemmelighet. Senteret har en innleggelse avdeling samt polikliniske tjenester. Fakultetet-til-pasient-forhold i innleggelse avdelingen er 5 til 1. innleggelse anlegget tilbyr detox tjenester samt in-house rådgivning for rusmisbruk. Senterets intensive polikliniske programmer er laget for mange forskjellige aldersgrupper, inkludert unge voksne, tenåringer og voksne, og inkluderer en earl- intervensjonsprogram.

Otis R. Bowen Center for Human Services
850 North Harrison St.
Warsaw, IN
574-267-7169
bowencenter.org

Fire fylke Counseling Center

Rusmisbruk tjenester som tilbys på Four fylke Counseling Center i Lafayette, Indiana, i nærheten av Mishawaka og behandler folk i alle aldre. Senteret gir rus og psykiske helseprogrammer for barn, par, familier og voksne, og tilbyr både døgnbehandling og polikliniske tjenester. The Four fylke Counseling Center aksepterer de fleste forsikring og gir en glidende skala til folk som trenger rusmisbruk rådgivning som ikke har forsikring.

Fire fylke Counseling Center
1015 Michigan Avenue
Lafayette, IN
574-722-5151
fourcounty.org

St. Joseph Hospital

Som en del av den lutherske helsenett i Fort Wayne, Indiana, St. Joseph Hospital sin voksen psykisk helsevern avdeling tilbyr rusmiddel programmer nærheten Mishawaka. Mental helse programmet tilbyr ikke bare rusmisbruk rådgivning men også programmer på følgende områder som kan følge med rusmisbruk: suicidale og morderiske tanker, fobier, hallusinasjoner og vrangforestillinger tenkning, depresjon og angst eller panikkanfall. Den rusmisbruk programmet gir pasienter med rundt-the-clock hjelp, en avgiftning program, medisinsk evaluering for å diagnostisere eventuelle underliggende problemer, utslipp planlegging, individ, gruppe og familie terapitimer, og tilgang til eksperter på mental helse.

St. Joseph Hospital
700 Broadway
Fort Wayne, IN 46802
260-425-3000
stjoehospital.com/Services/Behavioral%20Health/Pages/Adult%20Mental%20Health%20Services.aspx