Digidexo.com

Hva er fordelene med Garlique?

Hva er fordelene med Garlique?


Garlique er en hvitløk supplement produsert av selskapet Sun Source. Tillegget kommer i pilleform som er enterisk belagt, noe som betyr at innholdet av pillen blir absorbert i tynntarmen, ikke i magen. Pillene er luktfri og smakløst, og ifølge Sun Source, gir de samme fordelene som inntak faktiske hvitløk hvis tatt en gang om dagen. Men som i mai 2010 FDA har ikke bekreftet fordelene med Garlique.

Lavere Kolesterol

Ifølge Sun Source, Garlique piller bidra til å redusere en persons kolesterolnivå på grunn av de naturlige egenskaper av hvitløk. Men, for å være sikker på at Garlique hjelper lavere kolesterol, oppfordrer Sun Kilde personen tar dem til også å opprettholde en diett lav på kolesterol.

Bidrar til å fremme kardiovaskulær helse

Sun Kilde hevder også at Garlique fremmer kardiovaskulær helse på grunn av det faktum at den inneholder allicin, en aktiv ingrediens i hvitløk som angivelig har hjulpet folk med hjerteproblemer eller høyt blodtrykk.

Luktfri

Garlique er helt luktfri motsetning selve hvitløk, noe som betyr at en person kan innta Garlique uten å måtte bekymre seg om potent hvitløk pust i fremtiden.