Digidexo.com

Hvordan lage Hjem Vann Distillers

Kjøpe vann på flaske er både bortkastet og dyrt, og vann fra springen er ofte nesten udrikkelig, så hva skal du gjøre? Bortsett fra å abonnere på en vann-levering tjeneste (som også er dyrt), er ett alternativ å ta saken i egne hender og destillere din egen vann hjemme.

Fremgangsmåten innebærer destillasjon for oppvarming, koking og fordamping av vann for å fjerne forurensninger. Destillert vann er det reneste vannet du kan muligens har, som alle kjemikalier, giftstoffer og bakterier fjernes som vannet fordamper og kondenserer.

Mens det er mange tutorials på nettet om montering av solcelledrevne vann Distillers, er denne metoden ofte bedre ansatt for destillasjon av svært små grupper av vann. Peiling det i tankene, vil vi skape vår vann Distiller til å jobbe med en varmekilde annet enn solen - for eksempel komfyrtopp, det være seg gass eller elektrisk.

Bruksanvisning

Bruk drill for å lage et hull i siden av en stor metall pit (med lokk). Lag hullet like i diameter til heavy-duty plastrør (du bør ha 3 meter av samme).

Sett slangen inn i det borede hull, og etterlater en liten lengde inne i potten (ca. 2 eller så inches), og ved et punkt hvor den befinner seg over vann-nivået.

Fyll en bolle eller lignende container med is og vann og plassere den ved siden av din store metall potten. Dette vil være din vannbad, og vil kjøle ned dampen inn kondensert destillert vann. Isen er ikke nødvendig, men vil sette fart i prosessen og holde vannbad kjøler lenger. I tillegg endrer vannet i badekaret med jevne mellomrom hvis den blir for varm.

Ved siden av vannbadet, plasserer et glass eller plast krukke eller mugge. Denne vil fungere som en fangst beholder, og vil være hvor det destillerte vannet vil samle seg. Det er best å bruke krukke eller beholder som du vil bruke til slutt lagre kondensvann. Også, hvis det er praktisk å plassere fangsten container på et nivå lavere enn vann Distiller og vannbad, da dette vil sette fart i prosessen med å samle kondensert / destillert vann.

Strøm nok lengde av produksjonsrøret ut av potten slik at det kan kveile inn i vannbadet, og deretter inn i oppsamlingsbeholderen, hvor det destillerte vannet vil samle seg.

Fyr opp din ovn eller kokeplate. Når vannet koker, dampen genereres vil reise gjennom røret, skal kjøles i vannbad og deretter samles i beholderen din, slik at du med ren, giftfrie drikkevannet. Bare sørg for å skrubbe ut kokende gryte, som alle de giftstoffer og forurensninger fra kilden vannet blir værende her etter destillasjon prosess.

Tips og advarsler

  • Dobbeltsjekk at plastrør tåler høye temperaturer. Kontroller og periodisk oppdatere vannet i kjøle bad for maksimal effektivitet. Destillere bare i glass eller en tung plastbeholder; billige plast, som de som brukes i flaskeflasker, har vist seg å bli dårligere med utvidet bruk.
  • Hold et øye med destillatør å sikre at du ikke koke potten tørr. Ikke la destillatør uten tilsyn under bruk. Alltid vaske destillatør etter hver bruk.