Digidexo.com

ADL Tools

ADL Tools


Dagliglivets aktiviteter (ADL) er en viktig komponent i å bestemme nivået av omsorg trengs under et sykehjem opphold. Adls er nødvendige aktiviteter mange av oss tar for gitt, som for eksempel fôring og bading oss selv, å holde våre hjem rene, matlaging og generelt gjøre de tingene som trengs for å komme gjennom hver dag. Det er viktig at sykehjem og medisinske fasiliteter bruke verktøy som måler og spor adls i sin omsorg og behandling av fysisk og mentalt utfordret.

ADL sporingsverktøy

Pleie- og omsorg stab av en person med ADL problemer noen ganger endre seg fra dag til dag på grunn av skifte endringer og planlegging. Sikre at alle parter involvert i patientâ € ™ s velvære er klar over den siste status og potensielle områder av bekymring er avgjørende for riktig behandling. Disse sporing og pågående evalueringsverktøy kan enten inngå i et diagram av patientâ € ™ s historie for enkel referanse, eller lagt på eller nær patientâ € ™ s dør. Den spesielle ADL av bekymring bør være tydelig merket med blekk, noe som gjør det enkelt å fastslå den aller siste status.

Sjekklister

Omsorgspersoner må nøye overvåke hver sykehjem bosatt eller pasienten å gjenkjenne noen ganger subtil forringelse av adls. Sjekklister og flytdiagrammer kan brukes til å raskt og enkelt overvåke potensielle problemområder. Mange av disse ADL verktøyene inkluderer gradert tiltak i stedet for enkle "ja" eller "nei" sjekklister. For eksempel, hvis en beboer har problemer med å binde seg skoene, men kan fortsatt gjøre oppgaven med problemer, er situasjonen bemerket så ekstra pasientovervåking kan forekomme.

Evalueringer

ADL verktøy for å hjelpe i å fullføre omfattende evalueringer er tilgjengelige. Disse bidrar til å sikre at alle områder av potensiell bekymring er regnskapsført. Når du er ferdig riktig, evalueringsverktøy tjene som grunnlag for beslutninger om forsvarlig omsorg og behandling av pasienten. Noen evalueringsverktøy hjelper omsorgspersoner i samsvar med gjeldende lover og forskrifter i tillegg.

Artikler, Seminarer og webcasts

Hvis du er interessert i ADL verktøy som gir litt bakgrunns og informasjon i tillegg til sjekklister og slikt, er det et bredt utvalg av artikler tilgjengelig på nettet. I tillegg har mange tilbydere av ADL verktøy og informasjon vert seminarer, webcasts og selv ADL boot camp. Hvis planlegging eller plassering er et hinder for å delta på en stedet diskusjon, og du er ikke i stand til å delta på en webcast, delta i en audio broadcast er et annet alternativ.