Digidexo.com

Borage Oil & Vekttap

Borage olje kommer fra frøene av agurkurt plante som kan bli funnet voksende i naturen i hele Nord-Amerika og Europa. Oljen fra frøene inneholder nærings gamma-linolensyre (GLA), og er noen ganger markedsført som Starflower olje. Kroppen naturlig produserer det, men noen studier har funnet at forbruket av GLA i gel caplet formen bidrar til å redusere inflammasjon i kroppen. Noen mener at inflammasjon er en hovedkomponent i vektøkning, og at forbruket av borage-olje kan derfor føre til vekttap.

Slik fungerer det

Borage olje kan kjøpes fra vitamin eller helsekostbutikker og kommer i gel tabletter. GLA kan også bli funnet i de fleste nøtter og frø, men det kommer i en mye høyere konsentrert form i borage olje. Den 1,1 g til 2,8 g av piller pr forbrukes i minst tre måneder, og vil i stor grad redusere betennelse i hele kroppen. Pasienter med reumatoid artritt kan også ta borage-olje for å hjelpe til med symptomer på denne sykdommen.

Noen teorier om fedme påpeke at på grunn av lagring av overflødig fettvev i kroppen, kan betennelse bygge opp gjennom leddene. Noen mener at å ta en anti-inflammatorisk som borage olje kan redusere fedme og hjelpe folk ned i vekt. Det er for øyeblikket ingen vitenskapelige studier for å sikkerhetskopiere disse påstandene på vekttap.

Noen mennesker som mangler tilstrekkelig fettinntak i kosten kan også ta borage olje, som det er et sunt fett som har positive effekter på kroppen sammenlignet med mettet fett fra animalske biprodukter.

Bivirkninger

Fordi GLA er allerede naturlig finnes i kroppen, tar borage olje ikke produkt bivirkninger som er svært skadelig. Noen av de bivirkningene er oppblåsthet, kvalme, hodepine og fordøyelsesbesvær. Dessuten inneholder borage-olje en liten mengde av de lever toksin pyrrolizidine alkaloider (PA). Imidlertid har alle vitenskapelige tester vist at små mengder av PA i borage olje er ikke betydelig nok til å være skadelig for en frisk voksen kropp.

Innhenting Borage Oil

Borage olje kan bli funnet på nettet eller i butikker som selger vitaminer. Flasker kapsler er tilgjengelig for $ 6 til 20 dollar. Borage olje er vanligvis tatt med linfrøolje, en annen supplement som mange mener hjelper i vekttap. The Food and Drug Administration gjennomgår påstander om at noen produsenter er å gjøre om agurkurt og vekttap.