Digidexo.com

Hvordan å rense urinsyre Fra Your Blood

Høye nivåer av urinsyre i blodet kan føre til en rekke forhold. En av de mest vanlige er gikt, hvori urinsyre krystaller akkumuleres i bindevev i leddene. Urinsyregikt er en ekstremt smertefull tilstand der bevegelsen i leddene er sterkt begrenset, og det berørte området er svært smertefullt å ta på. En av måtene for å unngå eller eliminere urinsyre krystaller er å redusere mengden av urinsyre i blodet, noe som kan hjelpe til å oppløse eksisterende urinsyre krystaller samt hindre dannelsen av nye.

Hvordan å rense urinsyre Fra Your Blood

Slik rense urinsyre fra blodet

•  Spis vegetarianer. Urinsyre blir ofte fremstilt som et biprodukt av metabolismen av visse aminosyrer som er rike på animalsk protein. Vedta en vegetarisk kosthold vil bidra til å redusere mengden av urinsyre i blodet.

Unngå koffein. Ikke bare koffein stimulere produksjon av urinsyre, men det også tørker kroppen, noe som fører til ytterligere akkumulering av urinsyre i blodet. Folk som ønsker å rense urinsyre fra blodet bør minimere inntaket av kaffe, te og koffeinholdige brus.

Eliminer alkohol. Metabolismen av alkohol skaper urinsyre som et biprodukt. Det tørker også kroppen.

Drikk store mengder vann. Urinsyre er behandlet og elimineres via nyrene. Drikker masse vann vil holde nyrene aktive, som da vil rense urinsyre ut av blodet.

Ta medisiner. Hvis fremgangsmåten ovenfor er ikke i stand til å senke urinsyre, er det noen medikamenter, for eksempel allopurinol, noe som vil redusere produksjonen av urinsyre.