Digidexo.com

Bruker for hvitløk kapsler

Bruker for hvitløk kapsler


Ifølge en studie utført av Pennington Biomedical Research Center, ble hvitløk kapsler vist å bli brukt mer enn dobbelt så mye som de andre 91 test kosttilskudd brukes for studien. Selv om hvitløk har bivirkninger, for eksempel en stikkende lukt, er det fortsatt mye brukt i urtemedisin for en rekke plager.

Å Forhindre dårlig ånde

Ta luktfri hvitløk kapsler som en erstatning for fersk hvitløk hvis du er bekymret for "hvitløk pusten." Se etter kosttilskudd som inneholder allicin, antioksidant som gjør hvitløk en slik sunn mat. Noen kapsler er omsluttet av et enterisk belegg som vil hindre kapselen i å bli oppløst av magesyre. I stedet vil den oppløses i duodenum (den første delen av tynntarmen), hvor fordøyelsessafter er mindre sure. På denne måten er det leveres direkte inn i systemet, hvor den er mest verdifulle.

For Convenience

Gjøre ved hjelp av hvitløk for sin næringsverdi mer praktisk ved å ta det i kapselform, snarere enn å prøve å finne ut en eksakt dose med rå hvitløk. Chopping opp rå hvitløk hver dag kan være et ork i dagens hektiske samfunn, spesielt hvis du ikke har tid til å lage fersk mat. Dra nytte av den næringsrik verdi av hvitløk uten maset ved å bruke kapsler.

Fordeler uten The Taste

Noen mennesker kan ikke liker smaken av hvitløk, men likevel ønsker å dra nytte av den ernæringsmessige verdien av denne potent mat. Nyt kraftig antioksidant verdier av hvitløk ved å ta en høy kvalitet, allicin-innlemmet hvitløk supplement. Noen hvitløk kosttilskudd ikke inneholder allicin, så pass på å lese etiketten før du kjøper.