Digidexo.com

Tegn og symptomer på AIDS hos barn

Tegn og symptomer på AIDS hos barn


Barn som har HIV / AIDS kan ta medisiner for å behandle eller forebygge opportunistiske infeksjoner. AIDS, som står for Acquired Immune Deficiency Syndrome, er forårsaket av HIV-virus eller humant immunsviktvirus. Et barn som har AIDS har en skadet immunsystem består av færre enn 200 CD4-celler eller en CD4 prosentandel på under 14. Det er noen vanlige symptomer på barn som har AIDS.

Tegn på Vekttap

Siden barn med HIV / AIDS er så syk, er det vanskelig for dem å få vekt. The Nemours Foundation påpeker at barn i de senere stadier av infeksjon med AIDS også ofte har diaré, noe som fører til dehydrering og vekttap.

Forkrøplet Mental og fysisk vekst

Ifølge Mayo Clinic, når HIV har utviklet seg til fullt utviklet AIDS, barn har problemer med å vokse normalt og gå. De har også en forsinkelse i mental utvikling. Dette kan føre til problemer med å gjennomsøke, gå, snakke og kan også påvirke skoleprestasjoner.

Utslett og hudinfeksjoner

Candida symptomer oppstår hos barn med HIV / AIDS i henhold til Childrens Hospital Boston. Disse infeksjonene kan omfatte hals infeksjoner, munn infeksjoner og bleie utslett.

Barnet viser symptomer på alvorlig vanlige sykdommer

Immunsystemet fungerer ikke bra i barn som er infisert med HIV / AIDS på grunn av det lave antall CD4-celler som et resultat av viruset. På grunn av undertrykket immunsystemet, når et barn blir syk, er det vanskelig å kurere hans symptomer. Ifølge Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation, når immunsystemet er ekstremt svak, kan et barn utvikle opportunistiske infeksjoner som herpes simplex, lungebetennelse og toksoplasmose blant andre sykdommer.

Tegn på at AIDS påvirker hjernen

I tillegg til nevrologiske problemer som forårsaket forsinkelsen i kognitive ferdigheter, kan et barn med AIDS også oppleve anfall, ifølge WrongDiagnosis.com. Et beslag er et resultat av overdreven neuronal aktivitet i hjernen.