Digidexo.com

Hvordan få en flytende diett for vekttap

Hvordan få en flytende diett for vekttap


En flytende diett har blitt en populær måte for vekttap. En flytende diett erstatter faktiske måltider. Disse kan brukes kortsiktig for vekttap, men det er ikke aa langsiktig ting å bruke. De som prøver å gå ned i vekt fort kan ha suksess med flytende dietter. Noen ganger etter å ha kirurgi leger foreskrive en flytende diett for sine pasienter. Flytende dietter redusere inntaket av kalorier, som vil hjelpe i å miste vekt. Noen flytende dietter inneholder både mat og juice. Andre strengt rister eller juice.

Hvordan få en flytende diett for vekttap

•  Velg en drink med balanse ernæring i den. Ikke plukk en drink med for lite kalorier, ellers vil du ikke få nok næringsstoffer kroppen din trenger. Du trenger vitaminer som A, B, C, D og E i kostholdet ditt. Sammen med fiber og jern i kostholdet ditt. Ernæring er viktig å opprettholde en sunn livsstil, ikke bare for fysiske utseende. Gjøre forskning på drinker du velger. Sjekk for ernæring i drinker. Sørg for at du får en balanse ernæring i kostholdet ditt også. Ellers er det negative bivirkninger som du kan tåle når kosten.

må ikke holde på en flytende diett for en lang tidsperiode. En flytende måltid består av å erstatte to måltider, med en flytende diett. Lunsj og frokost måltider. Deretter spiser du ett sunt måltid å gå sammen med den til middag. Du bare kommer til å spise ca 600 kalorier om dagen fra en faktisk måltid. De drikker inneholder 200 kalorier, drikker to ganger om dagen. Ikke bo på denne dietten lenge, trenger du fast føde. Dette er bare en kortsiktig måte å miste vekt raskt. Denne dietten er ikke for de som er ute etter en langsiktig plan.

Drikk grønn te. Du kan bruke en faktisk flytende diett, som dreier seg om rister, juice ment å erstatte måltider. Men du kan også prøve å bare legge grønn te til kosthold. Diett med grønn te, hvis du ikke ønsker å gi opp faktiske matvarer. Dette er mer av en langsiktig diett, som kan ha store effekter når du prøver å gå ned i vekt. Grønn te er en kraftig antioksidant som øker stoffskiftet.

konsultere legen din om en flytende diett. Dette er ikke en diett for alle, og det kan være en svært farlig diett hvis du misbruker det også. Det er populære flytende dietter som slank fort, men legen din kan være i stand til å anbefale noe spesielt for deg, som kan være mer av en hjelp. Det er bedre å konsultere legen din før du bli en. Hvis du tar visse medisiner, kan flytende dietter ikke være for deg. Visse medisiner kreve å ta faktiske måltider med dem.