Digidexo.com

Rask enkle måter å gå ned i vekt på fem dager

Det er mange måter å gå ned i vekt på fem dager. Hvis du ikke bryr seg hvis du få vekten tilbake rett etter, har du enda flere alternativer. Den raskeste måten kan være å gå på en vann eller juice raskt, selv om det ikke kan være lett å bekjempe alle de sultfølelse som er sannsynlig å angripe deg under ditt raskt. Enklere, men effektive alternativer ville være å gå på kål suppe diett mens du gjør en kroppsinnpakning eller gjør Atkin kosthold.

Kål suppe Diet

Tenk på kål suppe diett. Kål suppe diett er effektiv hvis målet ditt er å gå ned i vekt raskt og enkelt. Denne dietten fundament er kål suppe, som er visstnok fettforbrenningen. I tillegg har du lov til å spise en rekke utvalgte matvarer hver dag. For eksempel, på dag én har du lov til å spise så mye frukt som du ønsker, så vel som suppe. Bananer er ikke tillatt. Neste dag kan du ikke spise noe frukt, men så mange grønnsaker som du vil med unntak av erter, mais og tørre bønner. Du kan selv ha en bakt potet med smør til middag. Hva gjør denne dietten enkelt er at du ikke er sannsynlig å være sulten på grunn av all maten du har lov til å spise. Dietten er ment å vare i syv dager, men du vil sannsynligvis miste mesteparten av vekten - som vil være mest vann - i begynnelsen dager, så fem kan være tilstrekkelig.

Body Wraps

Gjør en kroppsinnpakning. Det er mange spa som tilbyr denne tjenesten og de fleste hevder å ha varige resultater, som ikke er sannsynlig siden wrap blir bare vann, ikke fett, ut av systemet. For best effekt, har du tenkt å bruke fire sammenhengende wraps og du kan gjøre to i uken. Dette betyr at etter å gjøre to wraps i fem dager, er du sannsynligvis til å ha mistet noe vekt uten knapt noen innsats.

Atkins Induksjon fase

Gå på en ekstremt lav-karbohydrat diett, slik som i Atkins Induksjon fase, for å gå ned i vekt raskt. Hvis du holder deg til denne planen i to uker, kan du miste opptil 15 pounds. Du har lov til å spise så mye du vil av enkelte matvaregrupper - kylling, fisk, kalkun, magert kjøtt, egg, sunne naturlige fettstoffer som avokado, olivenolje og smør. 20 gram av karbohydrater er tillatt hver dag, men ikke i form av frukt eller nøtter.

Du trenger ikke å gjøre denne dietten i 14 dager. Du bør gå ned i vekt etter fem dager.