Digidexo.com

Enkleste måten å miste vekt & Firm Up

Det er mange tiltak du kan gjøre for å gå ned i vekt raskt. To vanlige regler gjelde: Moderat hva du spiser og mosjon. Men for folk flest, er det bare å erkjenne at du bør spise godt og mosjon er ikke nok. Ved å ta en flittig og matematisk tilnærming til kosthold og mosjon, kan du enkelt gå ned i vekt og stramme opp.

Kutte kalorier

Den måten å miste mye vekt er å kutte en masse kalorier fra kostholdet ditt. Dette er den harde delen for alle som ønsker å starte en diett. En mye kalorier som folk forbruker er tomme kalorier, som betyr at de har liten eller ingen næringsverdi. For eksempel, er det anslått at 15% av folks daglige kaloriene kommer fra alkohol, brus og dessert-aktig kaffe drikker.

Det kan være lurt å vurdere å spise ca seks små måltider hver dag. Spise små måltider gjennom dagen holder stoffskiftet på rett kjøl, noe som også bidrar til å brenne kalorier. I stedet for potetgull og iskrem, velger hele korn, frukt og grønnsaker. Vann er også en viktig del av kosten som det bidrar til å regulere mange av kroppens funksjoner. Vann kan også gjøre at du føler deg mett, som vil holde deg fra overspising.

Bygge muskler

Å få trening og oppstramming opp behøver ikke å bety å våkne klokken fire om morgenen for å tilbringe tre timer. på treningsstudio. Begynn ved å gjøre en innsats for å bevege seg mer. Gå eller sykle i stedet for å ta bussen. Lufte hunden i 10 minutter. mer enn du normalt ville, eller ri en ekstra mil på sykkelen med barna.

Sammen med økende mengden cardio du gjør hver dag, er det viktig å bygge muskler via en vektløfting program. For å bygge muskler, jobbe med den tyngste mengden vekt du kan og gjør færre repetisjoner. Å tone kroppen din, løfte mindre vekt, men gjøre flere reps. Det er viktig at du ikke fungerer på samme sett med muskler hver dag. For eksempel jobber armer, skuldre og rygg en dag, deretter beina og magemusklene neste. Når musklene er i ro, er de i stand til å vokse.

Ikke anta at jo mer du trener, jo mer muskler du vil bygge. Det handler om hvor produktiv treningen tid er.