Digidexo.com

Naturlig hormon Boost for overgangsalder og Ufrivillig

Overgangsalder og Ufrivillig barnløshet er hormonelle forhold. Et tap av østrogen hos kvinner fører til overgangsalder. Tap av testosteron hos menn bringer om Ufrivillig. Med oppdagelsen av risiko forbundet med tradisjonell hormonbehandling, kan naturlig hormon boost terapi være et behandlingsalternativ.

Menopause

En kvinne er i overgangsalderen 12 måneder etter at hennes siste periode. Menopause er ikke en sykdom, men en naturlig tilstand at en kvinne går gjennom som hun aldre. I en kvinnes fertil år, er østrogen en av de hormoner som utløser og opprettholder sin menstruasjonssyklus. Som en kvinne utvikler seg inn i overgangsalderen, vil hennes perioder slutt stoppe og produksjon av østrogen vil avta.

Symptomer på overgangsalder

Mange kvinner opplever en rekke symptomer mens du går gjennom overgangsalder. Disse inkluderer uregelmessig menstruasjon, vaginal tørrhet, nattesvette, humørsvingninger, manglende evne til å fokusere, økt ansiktshår, en dypere stemmen hennes, tynt hår og tap av bryst fylde.

En kvinne kan oppleve noen av disse symptomene år før hun faktisk kommer inn overgangsalder. Symptomene vil øke etter hvert som hun nærmer seg opphør av menstruasjonen, og reduseres etter hvert som hun går inn i full overgangsalder. Når en kvinne er i overgangsalderen, kroppen ikke lenger krever nivået av østrogen det nødvendig før å opprettholde fruktbarheten og symptomene vanligvis avta.

Ufrivillig barnløshet

Testosteron er hormonet er ansvarlig for vekst og seksuell utvikling hos menn. Ufrivillig barnløshet er preget av en nedgang på testosteron i en manns kropp som han aldre. Ufrivillig barnløshet er ikke anerkjent i det medisinske fellesskapet. Mange menn søke lindring fra naturlige metoder eller alternative medisinske utøvere.

Symptomer på Ufrivillig

I motsetning til kvinner, er menn nedgang i hormonproduksjonen gradvis, som strekker seg over mange år. Symptomer inkluderer nedgang i energi, redusert seksuell lyst og funksjon, endringer i søvnmønster, økt kroppsfett, tap av muskelmasse og depresjon. Disse symptomene er ofte subtile og vanskelig å gjenkjenne som Ufrivillig.

Tradisjonell Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling har blitt brukt for lindring av menopausale symptomer i mange år. Østrogen og progesteron administreres sammen i form av en pille, hudplaster eller vaginal krem. I 2002 en studie av kvinner Health Initiative fant at tradisjonell hormonbehandling gjennomført risiko for noen kvinner. Disse risikoene inkluderer en økt risiko for hjerte-og karsykdommer og slag, blodpropp, kreft og galleblæren sykdom.

Hormonbehandling for menn har ikke blitt godkjent. I 2008 National Institutes of Health konkluderte med at Ufrivillig ikke hadde blitt vitenskapelig bevist.

Naturlig hormon Boost Therapy

Et naturlig alternativ til tradisjonell hormonbehandling er tilgjengelig for kvinner og menn. Forverret bioidentical hormonbehandling bruker hormoner som finnes naturlig i planter. De bioidentical hormoner er identisk med hormoner som finnes i menneskekroppen. Formuleringer for kvinner omfatter østron, østradiol og østriol. Menns formler inkluderer vanligvis testosteron og mikronisert progesteron. Mange formler for menn inneholder veksthormon HGH. Dette brukes i sports bransjen som en muskel byggmester.

Formler er tilgjengelig på nettet eller på naturlig helsekost og supplement butikker. Anti-aging leger skredder formler til spesifikke behovene til sine pasienter ved å ta spyttprøver av pasienter, og deretter formulere boosters til pasientens spesifikke behov.

Mens mange alternative leger hevder at naturlige hormon økte lindre symptomer på overgangsalder og Ufrivillig, FDA har ikke godkjent bioidentical forbindelser for bruk i USA for lindring av overgangsalder eller Ufrivillig. Til dags dato er det ingen omfattende vitenskapelige studier som bevise eller motbevise bioidentical hormon effektivitet på overgangsalder eller Ufrivillig symptomer eller risiko forbundet med bruken.