Digidexo.com

Swiss Detox Diet

Det finnes flere dietter på markedet som kjemper for fortjeneste av avgiftning. Thomas Rau MD nye bok, "The Swiss Secret til optimal helse: Dr. Rau Diet for Whole Body Healing," avslører hans teorier om hvordan avgiftning kan rense kroppen for sykdom og viser hvordan riktig ernæring kan bygge en bedre kropp, celle for celle .

Den sveitsiske Detox Diet

Den sveitsiske detox diett er basert på prinsipper som finnes i boken "Den sveitsiske Secret til optimal helse:. Dr. Rau Diet for Whole Body Healing" Dr. Thomas Rau hevder at i tillegg til å miste vekt, enkeltpersoner som bruker sin detox diett vil regulere Ph balanse, styrke immunforsvaret, rense kroppen, forebygge sykdom, oppmuntre total body healing, og forynge kropp og sinn. Blant de plager dietten er ment for å lindre er diabetes, artritt og allergier.

Teori

Ifølge Rau, er tynntarmen den skyldige for mange av de sykdommer som plager oss. Åtti prosent av den voksne immunforsvaret lever inne i tynntarmen, og for å oppnå en sunn kropp, må tarmkanalen forblir alkalisk (definert som pH-nivå som er større enn 7).

Rau mener riktig ernæring spiller en viktig rolle i kroppens evne til å helbrede, og at en bedre kropp kan bygges celle for celle. Imidlertid genererer nye friske celler er kritisk, og det er her god ernæring kommer inn. Rau teori er at når de interne systemfeil, kan det gjøres vesentlig igjen gjennom det foreligger nye friske celler laget av kroppen.

Grunnleggende

Beskrevet som en kontrollert rask, de sveitsiske detox kosthold krever en intensiv en-ukes avgiftning periode der alkohol, bordsalt, sukker, meieriprodukter og koffein er eliminert. Måltidene består av små porsjoner av grønne grønnsaker og høy-fiber karbohydrater, grønnsaksbuljong og te.

Det anbefales at i løpet av den første uken av den sveitsiske detox diett bør trening unngås for å kutte ned på stress (stresset av noe slag kan avspore program). I tillegg er det lurt å ta en uke fri fra jobben.

Etter den første uken, anbefaler Rau en tre-ukers diett periode hvor større deler er tillatt og grønnsaker er rikelig. Boken gir også mer enn 100 oppskrifter.

Avgiftning tips

Generelt sett, når du tar fatt på en avgiftning program, er det noen tips anbefaler av eksperter som vil produsere en optimal opplevelse. De inkluderer å drikke to liter vann daglig; spise mye fiber; å ta kosttilskudd som løvetann rot, melk tistel og vitamin C; og dype puste praksis som de som finnes i yoga.

Avgiftning Risks

Mens det er mange eksperter som innvarsle fordelene med avgiftning dietter, er det også mange eksperter som advarer mot bruken. Blant risikoene noen eksperter advarer mot er mangel på riktige næringsstoffer og nedbryting av muskelmasse. Andre bivirkninger av avgiftning dietter kan være tretthet, hodepine og løs avføring. Mange eksperter anbefaler å spise en diett lav på fett og deler, og høy i frukt og grønnsaker, med jevne mellomrom i stedet for en avgiftning diett.