Digidexo.com

Menopause Pills

Det finnes mange typer overgangsalder piller tilgjengelig, inkludert Premarin, p-piller og piller laget av urteekstrakter som nattlysolje. De fleste av de farmasøytiske produkter er former for hormonbehandling. De mest vellykkede naturmidler kommer fra en plante innfødt til Tyskland og tradisjonell kinesisk medisin.

Premarin

Menopause piller med "pre" i navnet vanligvis refererer til Premarin. Premarin er laget av hormoner som er hentet fra urinen til gravide hopper, derav navnet.

Prevensjon piller

P-piller er ofte brukt for overgangsalder fordi de gir en hormonell boost som har vist seg å lindre hetetokter, nattesvette og andre vanlige symptomer på overgangsalder.

Remifemin

En urte ekstrakt kjent som Remifemin kan tas for å bekjempe mange av symptomene på overgangsalder, inkludert noen av de mer alvorlige symptomer som osteoporose.

Kinesisk medisin

En annen urte menopause pille som ofte markedsført med de generiske tittelen "Menopause Pills" er laget av en tradisjonell blanding av kinesiske urter. Disse urter omfatter ginseng, radix dyperi og gallus nigrosis.

Evening Primrose

Nattlysolje er en urt innfødt til Nord-Amerika som har vist seg å redusere brystsmerter på grunn av menstruasjonssyklusen og overgangsalder. Selv om ingen nåværende testresultater fremlegge bevis, mange kvinner rapporterer lindring fra flere andre menopausale symptomer når du tar nattlysolje piller i tillegg.

Sikkerhet

Du bør alltid konsultere med legen din før du går på eller av en pille. Du bør også rådføre deg med legen din om risikoen for kreft. Utvidet hormonterapi, som omfatter alle menopause legemidler, har vist seg å øke risikoen for kreft.