Digidexo.com

Fever Blister Pain Relief

Fever Blister Pain Relief


Siden det ikke finnes noen kur for munnherpes, er det heldig at de vanligvis rydde opp og gå bort på egen hånd i ca to uker, og etterlater ingen arr. Imidlertid er deres aktivitetsperioden smertefullt og irriterende. Noen ganger kalt forkjølelsessår, er de forårsaket av herpes simplex virus eller HSV. Disse små røde blemmer på leppene og munnen ofte hovne opp, bryte åpne og lekke klar væske før scabbing over. Når initiert helt på starten av et utbrudd, kan hjemme behandling for smerter også bidra til å forkorte varigheten av et par dager.

Pain Relief

Gni det berørte området med aloe vera juice eller gel når du først begynner å ane kløe, prikking eller brennende som ofte signaliserer en feber-blemme utbrudd på leppen. Gjenta dette noen få timer i løpet av dagen. Aloe kan lette disse symptomene, og har et mål på antiseptiske kvaliteter også. Det er også antatt at vanlige anvendelser av aloe vera kan tjene til å forkorte varigheten av utbruddet av et par dager. Husk å ta en bit av frisk aloe vera blad eller noen kommersielt forberedt organisk aloe vera gel med deg når du forlater huset slik at frekvensen av programmene ikke blir avbrutt.

Påfør Campho-Phenique til din feber blemme med en steril vattpinne flere ganger i løpet av dagen for midlertidig lindring av smerte. Dette er en over-the-counter væske med svært effektive numbing egenskaper. Det vil lette din smerte, svie og kløe. Det er også en antiseptisk, i stand til å drepe en del bakterier. La det tørke, og deretter påføres sår og området rundt med vaselin. Dette vil smøre blemme eller sår, og bidra til å lette ubehagelig uttørring og oppsprekking. Det vil også gi et beskyttende skjold mot noen invasive smittsomme organismer.

Bratt en te-pose i varmt destillert vann og deretter la den avkjøles til romtemperatur. Bruk vann fra springen hvis det er nødvendig, men destillert er å foretrekke fordi den ikke inneholder urenheter som finnes i vanlig vann fra springen. Hold forsiktig te-pose på feber blemme i 5-10 minutter, så ofte du har tid til å gjøre det. Den garvesyre i te har antivirale egenskaper, og kan bidra til å minske alvorlighetsgraden av utbrudd.

Noen andre naturlige aktuelle stoffer som ofte lindre ubehag inkluderer trollhassel og johannesurt eterisk olje. Bare å holde en isbit til feber blemme i 5-10 minutter kan også bringe midlertidig lindring av smerte og kløe.

Unngå mat og drikke som vil svi hvis de kommer i kontakt med din feber blemme. Sure matvarer som pickles, og salte snacks som chips vil føre til svie. Vask hendene ofte når du har feber blemme, og prøv å ikke røre det for å hindre mulig overføring av viruset til andre mennesker, til øynene dine eller til kjønnsorganer.

Forebygging

Selv om absolutt forebygging av munnherpes er ikke mulig når du har vedvarende viruset, er det noen ting du kan gjøre for å redusere sannsynligheten for tilbakefall. Unngå ting du vet kan utløse feber blemmer for deg, inkludert overdreven stress. For mye sol kan føre til forkjølelsessår for noen mennesker, så alltid beskytte leppene med balsam som inneholder solkrem.

Unngå fysisk kontakt med noen som åpenbart lider av en feber blemme. Bruk ikke drikke eller spise kjøkkenutstyr, barberhøvler, tannbørster eller håndklær som kan ha blitt brukt eller rørt av noen med munnherpes, og ikke engang håndhilse. Kysser ikke folk du kjenner for et faktum bære en av herpes simplex virus, som begge forårsaker forkjølelsessår. Dette er viktig, selv om noen ikke opplever et aktivt utbrudd, fordi herpes kan fortsatt overføres fra person til person.

Hvis du føler at du er alvorlig eller svært plaget av feber blemmer, bør du kontakte lege. Du kan være en kandidat for reseptbelagte antivirale medisiner som kan bidra til å forhindre tilbakefall for noen individer.