Digidexo.com

Hvordan å miste vekt naturlig i løpet av noen dager

Hvordan å miste vekt naturlig i løpet av noen dager


Å miste vekt er et mål mange mennesker deler. De helsemessige og vekttap bransjer er tungt mettet med kosttilskudd, ernæring programmer og andre vekttap-relaterte produkter som lover å gjøre deg å kaste pounds raskt. Dessverre er mange av disse programmene er gimmicker som ikke fungerer, og som mangler en logisk medisinsk grunnlag for å støtte sine påstander. Andre krever usunne aktiviteter på den delen av brukeren og kan ha negative effekter. Å miste vekt krever ikke et mirakel pille, men heller tålmodighet som du erstatte gamle vaner med nyere som støtter en sunnere livsstil.

Hvordan å miste vekt naturlig i løpet av noen dager

•  Nekter å ta piller. Naturlig kosttilskudd for å støtte vekttap er en ting, men svært koffeinpiller som forlater deg nervøs og lover å gjøre deg ned i vekt er en annen. Naturlig vekttap er nettopp det - naturlig. Det krever ikke at du skal ta noen kosttilskudd for å oppleve suksess.

Stopp hoppe over måltider, og nyte små, sunne måltider med jevne mellomrom i løpet av dagen. Å spise en liten, ernæringsmessig tett måltid med noen timer i løpet av dagen er viktig for å holde stoffskiftet revved og sunn. Hoppe over måltider, ikke bare etterlater deg sulten, men i henhold til detox nettstedet Zi Xiu Tang Beauty, kan det bremse ned stoffskiftet og faktisk utløse vektøkning. "Effektiv vekttap krever en rask metabolisme," står det. "Hver gang du hopper over måltider, bevisst setter det en veisperring i midten av den raske kjørefelt til vekt-tap suksess."

Drikk mer vann. Dr. Melina Jampos antyder at å drikke tilstrekkelig nivå av vann hjelper en person miste vekt naturlig på mange måter. En Virginia Tech studie på vann av Dr. Brenda Davy fant også at personer som regelmessig drakk vann opplevd høyere innledende vekttap og opprettholdt tap på lang sikt. Davy utført en annen studie på vann for American Diabetes Association og oppdaget at personer som drakk vann før måltidene inntas i gjennomsnitt 75 færre kalorier per måltid, som kan hjelpe opprettholde vekttap av 14 pounds over et år når det gjøres jevnlig. Riktig nivåer av vann også bidra til å opprettholde en sunn metabolisme, mens en dehydrert metabolisme kan bli treg. Sikt på ca 8 oz. vann per time, så vel som før hvert måltid.

•  Vurder alkalisk vann. Dr. Robert O. Young hevder at altfor sure dietter og kropper er grunnen til at mange mennesker er overvektige. Han foreslår å drikke alkalisk vann for å redusere surhetsgraden i kroppen i tillegg til å redusere forbruket av altfor sure matvarer, slik som soda og behandlet hurtigmat. Alkalisk vann kan nøytralisere surhetsgraden i kroppen, flush giftstoffer, redusere fettlagring og eliminere fettceller. Alkalisk vann i tillegg sies å føre til høyere energinivå.

Øk inntaket av full, helst frisk, frukt og grønnsaker, og begrense bearbeidet mat. Begrense bearbeidet mat, trans fett og mye sukker, slik som høy fruktose mais sirup, er avgjørende for sunn og naturlig vekttap som opprettholdes over tid. "Trans fett er metabolsk giften og den eneste virkelig trygt nivå for konsum er null," sier Dr. Johnny Bowden. "Du kan ikke være i stand til å få hver eneste gram transfett av barnas kosthold, men det absolutt ikke vondt å minimere det så mye som mulig." Bowden anbefaler også å finne en middelvei for å begynne med når du begynner å endre kostholdet og dempe bearbeidet mat inntak og bytte den ut for en mer naturlig og ubehandlet en.

Ta 30-minutters turer etter hvert måltid. Turgåing er "en av de enkleste måtene" til å bli fysisk aktive og tar minimal innsats for å komme i gang, ifølge vekt-kontroll Information Network. En 30-minutters spasertur, enten på en tredemølle eller ute, vil presse deg vekk fra bordet og bort fra overdreven porsjoner. Det hjelper deg også tømme tankene og reassert din vekt-tap mål.

Ansett kettlebells og toning band til å komme i form. Kettlebell Body Shop sier at kettlebells kombinerer hjerte-og styrke-trening rutiner med ballistiske bevegelser som bidrar til å forbedre din fysiske utseende ved toning fett og brenner muskler samtidig. En justerbar kettlebell koster mindre enn et hjem fitness gym og tar opp mindre plass, noe som gjør det til et enkelt alternativ for deg å bruke hjemme eller på farten. I tillegg trenger du ikke å tilbringe timer å trene med en kettlebell; 20 minutter om dagen, vil tre til fire ganger i uken gi resultater.

Hint

  • Bruk en daglig journal for å spore din fremgang. Skriv ned hva du har spist og hvordan du har følt følelsesmessig. List dine målinger og dine treningsaktiviteter. Over tid kan dette hjelpe deg å finne mønstre som blokkerer deg fra å oppnå forbedret vekttap.
  • Hvis du virkelig sliter med å gå ned i vekt, og du kan ikke synes å være vellykket å gjøre dette på egen hånd, bør du oppsøke lege, som kan avgjøre om din vekt-tap vanskeligheter skyldes underliggende medisinske problemer.