Digidexo.com

A Step-by-Step Diet å miste vekt

A Step-by-Step Diet å miste vekt


Mange mennesker som er overvektige kamp for å miste sine ekstra pounds. En viktig del av vekttap er å finne en sunn måte å spise som du kan vedlikeholde. Det er også viktig å fokusere på din generelle helse, snarere enn bare tall på skalaen. Med planlegging og motivasjon, kan du gjøre steg-for-trinn-endringer som vil legge opp til varig vekttap.

A Step-by-Step Diet å miste vekt

•  Gå gjennom kjøkkenet og kaste ut alle usunne matvarer. Dette inkluderer bearbeidet og raffinert mat, for eksempel frossen pizza eller chips, og alt som inneholder høy fruktose mais sirup eller transfett. Ikke glem å kvitte seg med brus og andre high-sukker drikker. Fjerne disse mat og drikke fra hjemmet bidrar til å eliminere fristelser og øke sannsynligheten for vellykket vektreduksjon.

Restock kjøkkenet ditt med sunn mat. Inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker; magre proteiner som kylling, kalkun eller fisk; og egg og nøtter. Frisk frukt, hakkede grønnsaker eller en håndfull rå nøtter gjøre gode snacks. Planlegge måltider og snacks for tre dager i forveien, og gå innkjøp av mat for alle elementer på en gang. Husk å inkludere noen stift elementer du trenger, for eksempel olivenolje, sennep og urter og krydder. For enkelthets skyld kjøpe både fersk og frossen frukt og grønnsaker for å ha på hånden.

Spis flere små måltider og snacks hele dagen. Fordøyelsesprosessen øker stoffskiftet, og spiser ofte gir det et løft oftere. Spise ofte også bidrar til å hindre overveldende sult og mat cravings. Prøv følgende tidsplan: frokost, mid-morgen snack, lunsj midt på ettermiddagen snack og middag.

Record alt du spiser og drikker i en food journal. Ved å holde en matdagbok, blir du klar over akkurat hva, når og hvor mye du spiser. Dette bidrar til å presisere hva som utløser du å overspise eller spise usunn mat, og også reduserer mindless spise. Hvis du spiser noe off-limits, legg merke til hvordan du følte deg før du spiste den. Var du stresset, engstelig, lei, ensom eller deprimert? Se etter mønstre i maten journal. Har du beveger deg fra dine måltider mer i kveld? Øke bevisstheten om din diett slip-ups er det første skrittet for å overvinne dem.

Hint

  • Konsultere legen din før du gjør endringer i kostholdet ditt hvis du har noen medisinsk-relaterte bekymringer.