Digidexo.com

Periodisk faste dietter

Periodisk faste er en måte å arbeide perioder med faste rundt en normal spising diett. I disse tilfellene, fasting betyr ofte ingen mat i det hele tatt. Men noen ganger faste bare betyr å spise betydelig mindre mat. Intermittent fasting hevder å gjøre massevis av sunne ting for kroppen, for eksempel utvikle insulinresistens, forbrenne fett og avgifte kroppen.

Warrior Diet

Krigeren kosthold er en del av trenden med dietter som oppmuntrer folk til å spise måten mennesker pleide å spise for lenge siden. Det er basert på ideen om at folk bør spise mindre i morgen - er dette kjent som undereating fase - og spiser mer om natten, overspising fase. Den undereating fase får kroppen til å forbrenne mer fett butikker fordi kroppen har en hel dag med aktivitet fremover. Overspising fasen bremser kroppen ned, noe som er nyttig rett før søvn, og bør holde kroppen over i løpet av den naturlige fort som oppstår når folk sover.

Eat Stop Eat Diet

Den spiser stoppe spiser diett hevder også mennesker bør spise som sine forfedre. Denne dietten gir sin tilslutning til ideen om at folk bør raskt for en 24-timers periode en gang eller to ganger i uken. Hvis du gjør dette på en bestemt måte, men det vil ikke virke som du faster for en hel dag. For eksempel; hvis du spiser ditt siste måltid på 5:00, kan du spise igjen på 17:00 neste dag. Dette møter kreves 24-timers faste perioden, men gjør også faste betydelig enklere.

Annenhver dag Diet

Den annenhver dag diett oppfordrer folk til å konsumere en normal dag er verdt av kalorier, noe som er 1800 til 2400 kalorier for menn og 1200 til 1800 kalorier for kvinner, så spiser 300 til 400 kalorier neste dag. Teorien er at denne typen spise hovedsak holder stoffskiftet fra bremse ned, noe som skjer med lav-kalori diett over en lengre periode.

Tips for å hjelpe med Intermittent Fasting

Du bør unngå å spise først og fremst karbohydrater før en rask fordi de kan gjøre deg sulten før. Du kan drikke vann for å hjelpe føle full mens fasting. Du bør også spise rikelig med grønnsaker, siden de er lave i kalorier og fylling.

Advarsler om Intermittent Fasting

Periodisk faste dietter er ikke for alle. Hvis du noen gang har hatt en spiseforstyrrelse, er det best å prøve å miste vekt med et mer tradisjonelt kosthold. Gravide kvinner bør unngå periodisk faste dietter. Hvis du har en historie med noen alvorlige medisinske problemer, for eksempel diabetes, nyresykdom, hjertesykdom, slag eller hypertensjon, bør du unngå å gå på en periodisk faste diett. Du bør konsultere lege før du starter en diett som tungt bruker faste.