Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en stor Lip sår

En av de verste bildene å finne i speilet er en stor leppe sår. Sår ofte sprer seg over leppen og på huden rundt munnen, noe som gjør det vanskelig å skjule med sminke. Årsaken til sår er herpes simplex virus-1. Slike sår kan gjenta seg flere ganger gjennom hele livet. Det er gode nyheter, skjønt. Du kan behandle sårene slik at de forsvinner raskere og føre deg mindre smerter.

Hvordan bli kvitt en stor Lip sår

•  Hold hendene og fingrene vekk fra sår, slik at du ikke blir fristet til å klø eller klemme den. Hvis du åpner blemme, vil pus og klar væske infisere andre områder av dine lepper og ansikt.

Rens huden din med en ren vaskeklut og antibakteriell såpe. Bruk meget varmt vann, slik det vil hjelpe til med sterilisering av området og unngå infeksjon.

Scrub i milde strøk med varmt såpevaskeklut å fullt rense hele ansiktet. Forlate området der sår ligger til sist for å unngå spredning nedtrengning til resten av ansiktet.

Påfør en petroleumsbasert salve til din kalde sår å forsegle den og holde den lekker. Bruk den tett rundt sår og deretter direkte på sår.

kjøpe og bruke en over-the-counter kulde-sår medisiner dersom symptomene vedvarer. Hvis du har en sta såre eller hyppige tilbakefall, se en hudlege for behandling og forebygging.

Snakk med din hudlege om L-lysin eller andre medisiner eller kosttilskudd som har vist seg å redusere utbrudd av herpes og forkjølelsessår.