Digidexo.com

Gode ​​diett planer som hjelper deg å miste vekt Fast

Gode ​​diett planer som hjelper deg å miste vekt Fast


Slanking er aldri lett, men å miste vekt raskt og se raske resultater kan være motiverende, never mind nødvendig, dersom hurtig vekttap er målet ditt. Sjekk med legen din før du tar fatt på et varig vekttap plan for å være sikker på at du ikke står i fare for anemi eller diabetes. Den psykologiske og praktiske utfordringer med slanking kan også lindres ved å sette kortsiktige mål som er rimelig å garner suksess.

No S Diet

For de som misliker rådgivning lister over forbudte matvarer eller ser opp kalori teller, er No S Diet fantastisk grei. Kaller seg "hvorfor gjorde jeg ikke tenke på det Diet", på sin hjemmeside, roser diett selv på enkelhet og sunn fornuft. Rett og slett nok, består dietten av tre, lett å huske grunnleggende regler, som alle begynner med bokstaven "S": ingen småspising, ingen søtsaker og ingen sekunder. Unntaket er dager som starter med "S", som betyr noen sklir er tillatt i helgene.

Kål suppe Diet

En flerårig favoritt, kål suppe Diet tilbyr raske vekttap mens de spiser suppe proppfulle av sunne grønnsaker og lite kalorier og fett. Spis kål suppe, så mye som ønsket, for en uke for å kick-starte vekttap. Selv om ikke designet for å være en langsiktig diett, er kål suppe Diet hyllet for sin kortsiktige effekten, som er ment å lede dieter inn mer langsiktig vedlikehold på en mer variert diett, men gir likevel en boost av rask suksess .

Good Housekeeping er Seven-Day Smart Diet Plan

Hvis du kan forplikte seg for en solid uke, Good Housekeeping tilbyr en vetted diett plan som søker å forbedre den generelle helsen ved å be deg å forplikte seg til å drikke mye vann, få nok søvn, opprettholde et treningsprogram, samt å holde seg til en 1200 -calorie-per-dagers plan. Bestemte matvarer tilbys til frokost, lunsj og middag hver dag, med noen erstatninger tillatt. Planen kan gjentas i inntil fire uker for å nå ytterligere vekttap mål. Balansering spise og tildele porsjonskontroll til hver bit er fokus for denne dietten, som lover kortsiktig vekttap med mer langsiktig vedlikehold ved å justere porsjonsstørrelsen på en kontinuerlig basis.