Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for overvektige barn

Hvordan å miste vekt for overvektige barn


Nå er den beste tiden for en overvektig gutt til å gå ned i vekt. Ifølge "Family Doctor", jo lenger en person er fortsatt overvektig, jo mer utfordrende det er å miste vekt. Opprettholde en sunn vekt som barn kan forhindre fedme relaterte helseproblemer, som høyt kolesterol, høyt blodtrykk og diabetes, fra å utvikle i fremtiden. Det er mange ting overvektige barn kan gjøre for å begynne å miste vekt nå.

Hvordan å miste vekt for overvektige barn

•  Hjelp barnet satt og registrere realistiske vekttap mål. The Mayo Clinic anbefaler å skrive ned mål og framdriften mot å møte dem. Base mål på atferd barnet kan faktisk endre seg. I stedet for å sette et mål for å miste £ 5. av neste uke, satt et mål om å trene 30 minutter om dagen hver dag denne uken. Hver dag, bør barnet ditt skrive ned datoen han utøvet, hva han gjorde og hvor lenge han gjorde det. Et annet mål kan være å unngå snacks mellom måltidene. Hver dag, bør barnet ditt skrive ned hva han spiste den dagen, da han spiste det, og om det var et måltid eller en matbit mellom måltidene.

Oppfordre barna til å stå opp og flytte. Sitter og ser på TV, spille videospill og texting ikke hjelpe dem ned i vekt. Begrens barn til en time av "skjerm tid" på skoledager, når de må sitte i timevis i klassen. I stedet for å tekste sine venner etter skolen, få dem til å spille basketball, ri sykler eller gå rundt på kjøpesenteret.

Spis sunne måltider. Start med en frokost med fullkorn frokostblanding, frukt og skummet melk eller yoghurt. I stedet for å la barna kjøpe pizza eller kylling strimler i skolens kafeteria, pakke en næringsrik lunsj hjemme. Noen ideer til enkle lunsjer som kan hjelpe barna gå ned i vekt er en peanut smør og frukt syltetøy sandwich, en isolert container full av kjøttkraft-baserte suppe med fullkorn kjeks eller en lomme brød smørbrød fylt med leftover kylling eller kalkun. Lær barna å elske vann. Unngå sportsdrikke, søtet fruktdrikker og kullsyreholdige drikker, selv om de inneholder noen fruktjuice.

Få hele familien involvert. Diskuter familiens individuelle vekttap mål og støtte fremgang mot disse målene. Gå innkjøp av mat med barna å gjøre alle ansvarlig for å velge sunne matvarer. I stedet for å stoppe på drive-through for hurtigmat, plan og lage mat sammen. Sett opp gruppetrening og treningsleirer hjemme for familien. Lufte hunden sammen som en gruppe. Hvis du ikke har en hund, tilbud om å gå en nabo hunden. Hvis familien din liker å lese, gå eller ri på sykler til biblioteket. Hvis barna liker å skrive historier eller lage kunst, ta dem med på tur utenfor for inspirasjon.

Vurdere barnets suksess. Tilbakeslag er uunngåelig, men over tid barnets vekt bør slippe. Vei inn hver uke og følge utviklingen din på papir. Juster målene dine hver uke for å holde dem utfordrende og frisk og å holde vekten tap på sporet. Belønne barnet ditt når han mister vekt, men ikke bruk mat som belønning. Alternative belønninger kan inkludere en ekstra time av skjermen tid i løpet av uken, en leksjon i en ny idrett eller et nytt skateboard, tennisracket eller sykkel.

Hint

  • Så lenge du er voksende, er noen vektøkning naturlig. Ikke sett usunn vekttap mål hvis du er bare noen få pounds overvektig. Du kan vokse seg høy nok til å gjøre vekten normal for din høyde.