Digidexo.com

Kalde Legemidler som forårsaker høyt blodtrykk

Flere over-the-counter kulde medisiner inneholder ingredienser som kan midlertidig føre til høyt blodtrykk. Selv om denne bivirkningen kan være farlig for hypertensives, det finnes alternativer tilgjengelig som ikke forårsaker høyt blodtrykk. I tillegg er det måter å identifisere medisiner som forårsaker høyt blodtrykk, og avgjør om disse medikamentene er sikker for bruk.

Betydning

Ifølge American Heart Association, forkjølelsesmidler som inneholder hypertensive ingrediensene er farlig for dem som lider av høyt blodtrykk og kan samhandle med hypertensjon medisiner.

Typer

Forkjølelsesmidler som inneholder decongestants er kjent for å innsnevre blodårene, forårsaker hypertenstion.

Identifikasjon

Finner du på etiketten på medisin pakken. Decongestants funnet i over-the-counter kulde medisiner er pseudoefedrin og fenylefrin. Produkter som inneholder pseudoefedrin er nå holdt bak apoteket disken. Dessuten vil flere produkter inneholdende fenylefrin ha "PE" etter navnet på produktet.

Forebygging / løsning

Når unngå kalde medisiner som forårsaker høyt blodtrykk, velger formler som ikke inneholder decongestants. Du kan også velge et medikament utviklet for hypertensives.

Betraktninger

Kalde medisiner som forårsaker høyt blodtrykk er ikke usikre for alle. Rådfør deg med lege eller apotek for å avgjøre om en decongestant ville være riktig for deg.