Digidexo.com

Hvordan å miste tommer Fast & gratis

Hvordan å miste tommer Fast & gratis


Ifølge turneringstennisspiller, fitness forfatter og sertifisert personlig trener, LaRue E. Cook, tar muskel opp mindre plass enn fett som er grunnen miste inches kan være like viktig som å miste pounds når det gjelder å få sunn og ser flott ut. Enten du håper å komme inn dine gamle jeans eller ønsker å bli mer fysisk form, med praksis fitness hemmeligheter vil hjelpe deg å nå dine mål.

Hvordan å miste tommer Fast & gratis

Velg hvilken størrelse klærne du vil ha. Å miste inches starter med en annen type tankeprosess, i stedet for å sikte på en vekt-tap målet du ønsker å visualisere et kroppsbilde. Hvis se deg selv slankere er vanskelig å forestille seg, shoppe og kjøpe et antrekk i den størrelsen du vil ha. Å se dette plagget på en kleshenger er en god hverdags påminnelse om hvor du ønsker å være.

Kjøp en multi-måling skala. Moderne teknologi gjør det mulig å kjøpe en skala som ikke bare vil fortelle deg hvor mye du veier, men kan vise deg din Body Mass Index (BMI) i tillegg. Å miste inches ikke alltid oversette til pounds tapt, så har evnen til å se din fremgang som en BMI kan gi deg positiv oppmuntring du trenger å feste med din fitness rutine.

Schedule trening dager. Å ha pre-planlagte dager å utøve gir deg fordelen av å være mentalt forberedt og sørger for at du putter i riktig mengde tid hver uke for å nå dine fitness mål. Trene fire til fem dager i uken er ideelt, men hvis timeplanen tillater ikke dette, satse på 4-5 timer med trening over 3 dager i uken.

Målrette øvre og nedre kroppen når du trener. Muskel ikke bare ser bedre enn fett, det også hjelper deg å forbrenne fett. Hver treningsøkt bør være jevnt fordelt, hvis du gjør 20 minutter med kardio så må du også gjøre 10 minutter på overkroppen styrke og 10 minutter på underkroppen styrke.

Stram magen området. Oppstrammende kroppens midtseksjon ikke bare hjelper du passer inn i en mindre størrelse, men forbedrer din generelle utseende.

Hint

  • Den doble-stop push-up er god trening for overkroppen. For å utføre dette: komme inn i push-up posisjon, deretter sakte senke kroppen til gulvet. Stopp og hold denne posisjonen 02:58 inches fra gulvet i ett sekund. Skyv opp igjen og sakte senke deg ned igjen til brystet berører gulvet. Dette regnes som en rep, se hvor mange reps du kan fullføre i ett minutt.
  • Tradisjonelle knebøy jobbe underkroppen ved å bygge og styrke lår og leggmusklene. Fullfører 15 reps i tre sett er et godt utgangspunkt for underkroppen regime.
  • Motstå trangen til å kjøpe muskel-building kosttilskudd. Din kropp er naturlig stand til å bygge muskler og brenne fett.
  • Legge små vekter til din cardio rutine er en god måte å brenne ekstra kalorier. Vær forsiktig, men ikke for å beregne dette som styrke tid, noe som er utpekt for vektløfting.