Digidexo.com

Hvordan lage den øverste delen av kroppen din mindre

Hvordan lage den øverste delen av kroppen din mindre


Tradisjonelt problemet området av kroppen som er mest klaget om er bunnen, og det er en overflod av tips om hvordan du kan slanke lår og rumpe. Men hva hvis du er interessert i å gjøre den øverste delen av kroppen mindre? Prøv en kombinasjon av sunn, toning øvelser for å bekjempe problemet områder av armer, bryst og mage, og bruke intelligente valg av klær for å understreke den nedre delen av kroppen.

Hvordan lage den øverste delen av kroppen din mindre

•  Legg cardio-aerobic trening til rutine. Turgåing, løping, sykling, svømming og dans er alle gode valg for å hjelpe å slanke overkroppen. Selv om mange av disse øvelsene målrette den nedre kroppen, kan resultatene av cardio-aerobic øvelser ses gjennom hele kroppen.

Utvikle muskeltonus å se slankere på toppen. Begynn med toning øvelser som er rettet mot en del av overkroppen du ønsker å se slankere ut. Utfør arm øvelser i høye repetisjoner med små vekter for å utvikle muskler og brenne fett, men ikke bygge bulk. Sit-ups og crunches kan bidra til å gjøre magen ser mindre som du erstatte magen fett med nye muskler.

Gjør sunne valg når det gjelder mat, og holde seg borte fra carbohydrate- og sukker-laden matvarer. Et godt kosthold for slanking kroppen innebærer mye vann for å rehydrere kroppen, en overflod av frukt og grønnsaker, magre proteiner, lav-fett meieriprodukter, og hele korn. Spis måltider og snacks i moderate mengder.

Gjør overkroppen synes å være mindre ved å velge kjole med omhu. Kle på en måte som spiller ned den øverste del av kroppen og understreker den nederste delen. For menn og kvinner betyr dette iført mønstre eller dristige farger på bunnen av kroppen og styrer unna blokk, horisontale striper eller horisontal farge-blokkering. Velge lyse farger på toppen, og la bunnen av kroppen fri for uttalelse klesplagg.

Har dine hormoner, skjoldbruskkjertelen og blodsukkernivået sjekkes av legen din for å være sikker på at det ikke finnes noen biologiske forhold som kan være til hinder for din vekttap.

Hint

  • Hold treningsprogram variert og interessant å motivere deg selv.
  • Tillat deg selv belønner for å fullføre trening og kosthold oppgaver.
  • Del dine erfaringer med en venn, eller delta i et treningsstudio.
  • Alltid konsultere din primære omsorg lege før du starter en ny øvelse eller diett program.