Digidexo.com

Typer Ankel Støtter

Typer Ankel Støtter


Ankelskader står for de mest vanlige sports-relaterte skader i landet, ifølge Dr. Douglas A. Reeves Jr av Clemson University. Mer enn 2 millioner ankelskader er rapportert hvert år i USA alene. Som et resultat, er det en rekke forskjellige typer av ankel bærere som er tilgjengelige for både bistå i ankelen helbredelse og for å forhindre ytterligere skade.

Ankel Tape

Ankel tape brukes ved påføring av et tynt bånd pre-skummet til ankelen før stikker enden av en rull av tape til forsiden av foten eller på siden av ankelen. Tapen blir deretter viklet rundt polstring, ankelen og foten inntil skjøten er fullstendig innpakket. Tapen holder seg på plass på grunn av limet som holder seg til både hud og baksiden av båndet, slik at ankelen tape er svært nyttig for idrettskonkurranser der innpakningen ikke kan justeres når konkurransen har begynt. Tape bidrar til å gi støtte til ankelen for å hindre eller redusere ankelen knekking, men forsiktighet må brukes til å ikke stramme båndet så mye at det påvirker blodsirkulasjonen.

Neopren Brace

En neopren brace er en spesialdesignet stoff seler som er formet spesielt for å passe rundt en ankel. Neopren er svampete og noe elastisk, noe som gjør at ankelen til fortsatt bevege seg fritt mens du fremdeles felles ekstra stivhet. Det brytes rundt baksiden av hælen og er forbundet med et stykke borrelås som holder seg til den neopren. Noen neopren bukseseler er trukket på over foten som et alternativ til den borrelås montering, da borrelås kan stoppe stikker over tid.

Hinge Bukseseler

Noen ankelklammeparentesene er laget av et plastmateriale som har en metall hengselledd på begge sider av skallet, med hengslene som gir den viktigste kilden til støtte for ankelen og hindrer en sideveis kollaps av skjøten. Skallet er strammet rundt ankelen med enten bånd eller borrelås, slik at skinnen kan justeres etter behov for hver person. Hengbukseseler gi en maksimal mengde støtte mot ytterligere skade ankelen, men de kan begrense mobilitet og gjøre det vanskeligere å bruke sko og annet normal størrelse fottøy, noe som begrenser dens bekvemmelighet.