Digidexo.com

Equine Therapy Stipend

Equine Therapy Stipend


Equine terapi er bruken av hester som betyr for mennesker med nedsatt funksjonsevne å lære om seg selv gjennom erfaringer med å jobbe med dyrene. Når pasienter arbeide med hester, de forstår dyrets behov for trygghet og sikkerhet og begynne å se bilde av hvem de er og lære å håndtere sine egne fysiske eller emosjonelle funksjonshemminger. Equine terapi er vanligvis finansiert gjennom privat stiftelse tilskudd.

Den Chatlos Foundation, Inc.

Den Chatlos Foundation støtter Inc. hesteterapi på landsbasis. Chatlos gir tilskudd til læreplanen utvikling, utstyr, generelt eller i drift, grunnerverv, programutvikling, og stipendfond for å nevne noen.

Å søke om stipend fra Chatlos Foundation må du sende inn en full søknad skisserte programmet, hva midlene er nødvendig og hvordan pengene skal brukes. Det er ingen faste frister for forslag, men du må besøke nettstedet for spesifikke forslag instruksjoner. Respons blir generert i løpet av få uker etter innlevering.

Den Chatlos Foundation, Inc.
PO Box 915048
Longwood, FL 32791-5048
407-862-5077
Kontakt: William J. Chatlos, administrerende direktør og president
chatlos.org

Connelly Foundation

Connelly Foundation gir tilskudd til hest terapi i området av bygge renoveringer, kapital kampanjer, fortsatt støtte, utstyr, generelt eller driftsstøtte, programutvikling, og stipend midler.

Tilskudd kan søkes om å bruke de Delaware dalen grantmakers (DVG) Felles søknadsskjemaet. En full Forslaget skal også være inkludert i pakken. Forslaget skal ha svært konkret informasjon om program- organisasjon historie, budsjett, program behov, etc. Responstid er vanligvis tre måneder etter innlevering.

Connelly Foundation
100 Front St.
1 Tower Bridge, Ste. 1450
West Conshohocken, PA 19428
610-834-3222
Kontakt: E. Ann Wilcox, Assoc. VP, Admin.

Enterprise Holdings Foundation

Enterprise Holdings Foundation gir gi muligheter for hesteterapi organisasjoner. Enterprise gir støtte for å bygge, renovering, kapital kampanjer, nødstilfelle midler, utstyr, general / driftstilskudd, programutvikling, og stipendfond.

En full forslaget er nødvendig for å søke om tilskudd fra denne organisasjonen. Søknadsfristen er 5. desember 27. mars og september 4. Forslaget bør inneholde programbeskrivelse og den totale mengden av penger som trengs med en konkret forespørsel fra denne organisasjonen.

Enterprise Holdings Foundation
(Tidligere Enterprise Rent-A-Car Foundation)
600 Corporate Park Dr.
St. Louis, MO 63105-4204
Kontakt: Jo Ann Taylor Kindle, Pres.