Digidexo.com

Hjem rette for Gass Pain

Gass smerte er forårsaket av lufttrykket som bygger seg opp i magen og tarmene. Mens det er mange over-the-counter medisiner for å løse dette problemet, er det også flere effektive hjem rettsmidler. Eksperimentering med en eller alle av disse metodene kan bidra til å avlaste gass smerter ved å eliminere gass som forårsaker det.

Diett

Flere vanlige matvarer føre til luftsmerter, som kål, bønner og kullsyreholdige drikker. Disse matvarer enten innføre luft inn i fordøyelsessystemet eller produserer gasser som et biprodukt av fordøyelsen. Overvåking hva du spiser kan hjelpe deg med å finne ut hvilke matvarer bidra til luftsmerter. Å kutte ned på eller eliminere disse matvarene er en av de enkleste hjem rettsmidler for luftsmerter.

Swallowerd Air

Svelget luft er en vanlig bidragsyter til luftsmerter. Tyggegummi, spise med munnen åpen, drikker fra et strå og regelmessig tygge på godteri eller andre elementer er alle måter mennesker svelge luft. Unngå disse elementene vil hjelpe lindre luftsmerter.

Herbal rettsmidler

Kamille hjelpemidler fordøyelsen og kan derfor redusere luftsmerter. Kamille te er effektive for dette formålet og kan finnes i de fleste dagligvarebutikker. Mynte og ingefær er også vanlige urte fordøyelses hjelpemidler. Når det tas som en te, de kan lindre luftsmerter, gass oppblåsthet og mageproblemer.

Kajennepepper

For gass og gass smerter forårsaket av overskytende tarmbakterier, ta cayenne pepper. I tillegg til å virke mot bakterier, det øker også magesyre produksjon, noe som bidrar til å fordøye mat mer effektivt. Å bruke den, smak maten med den eller ta cayenne pepper kosttilskudd.

Avslapping annonse Exercise

Stress, spenninger og angst kan alle øke luftsmerter. Avspenningsteknikker kan bidra til å lette tilhørende smerter, spesielt øvelser som å gå. Trening hjelper også ved å stimulere organene i fordøyelsessystemet, hjelpe flytte matvarer og gasser gjennom fordøyelseskanalen.