Digidexo.com

The Best Urter for Sachets

The Best Urter for Sachets


Poser er laget med urter knust deretter stappet inn i små stoff puter eller vesker. De beste urter for å bruke fungerer bra både i potpourris og poser, i henhold til Saras Super Urter hjemmeside. Men når det brukes i poser, bør alle deler av urten slipes: røtter, bark, blader og blomster. Poser brukes til å friske luften i mange steder slik som klær garderobeskap, kommode skuffer, bilinteriør og selv i tørketrommel for å legge duft til tekstiler. Sachets kan også brukes til å frastøte insekter.

Lavendel

Lavendel, felles navn Lavandula, er medlem av Labiatae familien. De tørkede blomster er lagt inn i poser for å gi duften til luften. Kastet i tørketrommelen, legger lavendel pose en duft til sengetøy og klær. Lavendel duft lindrer angst, depresjon, spenning, rastløshet og søvnløshet. Folieposen er også brukt til å frastøte møll og andre insekter.

Lemon Verbena

Lemon Verbena, et medlem av Verbenaceae familien, er også kjent som jernurt og indisk isop. Blomster, blader og røtter blir brukt i poser. Sitron verbena har tranquilizing egenskaper og bidrar til å lindre depresjoner og hodepine. Sitron verbena, brukt som en pose, er også kastet inn i tørketrommelen til duft sengetøy og klær.

Sitronmelisse

Sitronmelisse er medlem av Labiatae familien som også inkluderer mynte. Sitronmelisse er også kjent som bee balsam, Melissa og søt balsam. Bladene har en Lemony duft og brukes i poser for sine tranquilizing effekter som hjelper lindre angst og søvnløshet, ifølge "The New Healing Herbs."

Mint

Mint er det vanlige navnet på Mentha arter og er medlem av Labiatae familien. Mynteblader er lagt til poser til å legge duft til luft. Mynteblader er også brukt som et insekt avskrekkende.

Geranium Leaves

Geranium er det vanlige navnet på Pelargonium arter og er medlem av Geraniaceae familien. Blader, som er hårete, tannet og flikete er også parfymert. Knuste tørkede bladene legges til poser for husholdnings duft. De tørkede blader er også brukt i poser som et insektmiddel.

For Insect Forebygging

De beste urter til bruk i poser for insekt forebygging avhenger av typen av insekter som blir frastøtt. Å avverge fluer, bruke laurbærblad, eucalyptus, nellik og basilikum. For loppe forebygging bruk lavendel, eukalyptus, mynte, sedertre, pennroyal, sitrus, citronella, sitrongress og rue. For å hindre møll, bruk lavendel, salvie, ginseng, rosmarin, roseblader, vetiver, nellik, mynte og timian.