Digidexo.com

Herbal Cure for flytere

Eye flytere kommer i forskjellige former: flekker, prikker, strenger eller bølgede linjer. Når geleaktig substans i øyet er kjent som glasslegemet blir mer flytende, mikroskopiske fibre i glasslegemet en tendens til å klumpe seg sammen. Disse klumper flyte rundt i glasslegemekaviteten og kastet skygger på netthinnen, lys-sensitive indre lag av øyet. Disse skyggene vises som flytere. Mange faktorer kan forårsake floaters: alderdom, nær-sightedness, matallergier og candidiasis (soppinfeksjon), diabetes, øye surgeries eller øyeskader.

Løvetann Root

Fra en kinesisk medisin perspektiv, er helsen organene ofte relatert til den generelle helsen til kroppen, og flytere indikerer overbelastning i lever, nyre og tykktarm. Av dette resonnementet, vil urter som kan hjelpe fjerne lunger i disse organene også holde glasslegemekaviteten klar av flytere. Disse urtene også tjene til å styrke retinal vev og bevare helsen til blodårene. Løvetann rot er ofte brukt i kinesisk medisin for å rengjøre eller rense lunger i lever og nyre, og dermed fremme øyehelse. I tillegg har løvetann rot mer betakaroten enn gulrøtter og kan skryte av høye nivåer av vitamin A, C og E, som alle er tenkt å forbedre visjon.

Andre kinesiske urter som kan bidra til å lindre floaters er krysantemum blomster, Celosia frø, melk tistel og gardenia. Disse urtene er ofte brygget som te eller brukes i medisinske supper. De er også solgt som kosttilskudd.

Øyentrøst

Som navnet antyder, har øyentrøst lenge vært brukt som behandling for synsproblemer. De gamle grekerne brukte den effektivt til å behandle øye infeksjoner. Eyebright gir også næring til øynene med sine høye nivåer av vitamin A og C. Ikke bare fremme det sunt følsomhet for lys, det har også anti-inflammatorisk egenskaper, hindrer øyebetennelse. Du kan kjøpe øyentrøst te eller kosttilskudd.

Blåbær

Blåbær er en urt kjent for å fremme øyehelse. Omdømmet vokste når piloter i andre verdenskrig rapporterte de så bedre i løpet av natten oppdrag etter å ha spist blåbær syltetøy med sitt brød. Dr. Marc Grossman, optometrist og lisensiert akupunktør, påpeker at blåbær forbedrer blodsirkulasjonen til blodårene i øyet og styrker øyevevet ved å øke oksygennivået i området. Blåbær blå pigment, kalt anthocyanadins, er kraftige antioksidanter som kan bidra til å forhindre grå stær, aldersrelatert makuladegenerasjon og grønn stær, samt kontroll flytere. Du kan spise blåbær fersk eller bruke dem i syltetøy, juice eller paier.

Ginkgo Biloba

En av de eldste levende treslag, er ginkgo biloba brukes til å behandle sirkulasjons lidelser og forbedre hukommelsen. Det er også en kraftig urt for øye helse. Ginkgo biloba inneholder to potent antioksidant kjemikalier, flavonoider og terpenoids, som kan nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler i kroppen. Ifølge University of Maryland Medical Center, laboratorium og dyrestudier viser at flavonoider beskytte nerver og blodårer i øynene og netthinnen mot skader. Terpenoids utvide blodårene og bidrar til å øke blodstrømmen til øyet. Ginkgo biloba ekstrakt er ofte brukt til slike formål, og ginkgo frø kan kokes og spises. Du kan også drikke ginkgo biloba te.