Digidexo.com

Naturlige måter å rense arteriene

Hjerte-og karsykdommer er blant de beste mordere av forrige århundre. En person dør noensinne 35 sekunder i Amerika fra noen form for kardiovaskulær sykdom. En viktig del av å forebygge hjerte-og karsykdommer er å holde blodårene klart, som tilstoppede arterier kan fylle med plakk, noe som kan føre til blodpropp i hjertet.

Riktig kosthold

For å holde blodårene rene, er det viktig å konsumere en diett bygget for det meste av fersk, ubehandlet mat, og matvarer rike på fiber. Dette betyr at du trenger å innlemme frisk frukt og grønnsaker, samt ferske, magert kjøtt, i din daglige diett. Bearbeidet mat og mat med høyt trans fett må unngås så mye som mulig, hvis ikke fjernes fra kostholdet helt.

Mat høyt på antioksidanter er ideelle (rosenkål, brokkoli, kål, blomkål). Disse matvarer arbeide for å holde blodårene rene, og kjempe en rekke sykdommer og sykdommer.

Lyse fargede frukter er også høy i antioksidanter, for eksempel sitrusfrukter og bær.

Mat som er rik på omega-3 fettsyrer også trenger å bli fortært på en jevnlig basis, da disse matvarene redusere betennelse, og dermed forebygge blodpropp. Disse matvarer består hovedsakelig av fersk fisk, linfrø og nøtter.

Trening

Trening er en annen viktig del av å holde arteriene klart og hjertet sunt. Start med å innlemme minst 15 minutter med trening i din daglige rutine, og bygge opp til 30 til 45 minutter trening hver dag. Dette kunne består av alt fra turgåing, til sykling, til svømming. Finn en aktivitet som du liker og som kan holde deg motivert til å trene hver dag.

Nutritional Supplements

Det finnes også en rekke kosttilskudd som arbeider for å holde blodårene rene. Fiskeolje, hvitløk piller, vitamin E, vitamin K, og alle har vist seg å holde arterier klar og forebygge hjertesykdom. Rådfør deg med legen din om disse kosttilskudd og følge doseringsanvisningen på baksiden av pakken.