Digidexo.com

Hvordan jeg Read My Eye Eksamensresultater gjøre?

Det er lett å bli forvirret etter en synsundersøkelse når legen hender du en resept. Det kan inneholde ord som du ikke kjenner, eller forkortelser og tall som ikke gir mening for deg. Resultatene er oppført på denne resepten er ingenting å bekymre seg for-øye lege er rett og slett forlater detaljerte instruksjoner om din eksamen, slik at din optiker vil kunne passe deg for de riktige briller eller kontaktlinser. Her er en kort oversikt over resultatene av ditt øye eksamen, og hva de betyr for deg.

Normale Resultater

Øyne endres over tid-det er et enkelt faktum. Derfor, "normale" øye resultatene kan variere. Du må kanskje korrigerende briller eller linser uten å ha alvorlige øyeproblemer. 20/20 visjon blir ofte kalt "perfekte" visjon; i virkeligheten, brøkdel demonstrerer bare synsstyrken til et individ. Du kan ha 20/10 visjon, som betyr at du kan se fra 20 meter unna hva den gjennomsnittlige person kan bare se på ti. 20/60 visjon betyr at du kan se fra 20 meter unna hva, i gjennomsnitt, kan en person se fra 60, som betyr at du kanskje trenger korrigerende linser. En normal eksamen vil også teste for fargeblindhet, sidesyn, og macula degenerasjon.

Tolking av resultater

Noen av symbolene som vises på resept kan virke fremmed. De er vanligvis forkortelser for ulike områder av din visjon. Den "kule" boksen, ofte forkortet "sph," bestemmer tykkelsen på dine kontaktlinser. Astigmatisme er representert med "syl" forkortelse, som står for "sylinder", og nummeret som er oppført er nivået av astigmatisme stede i øynene dine. En boks merket "prisme" inneholder informasjon om justeringen av dine øyne-hvis du ikke kan se rett, må du kanskje prisme korreksjon. Synsskarphet bestemmes i "VA" boksen og vil se ut fraksjonene som er nevnt ovenfor. Et tillegg for lesebriller kan også være inkludert.

Vanlige problemer

Du kan ha problemer med å forstå terminologien av resultatene. Grå stær (clouding i øynene) og glaukom (synsnerven skade) er to av de mest vanlige og kan kreve medisiner eller, i noen tilfeller, korrigerende kirurgi for å hindre blindhet. Mindre vanlig er makuladegenerasjon, en tilstand som påvirker sentrum av syn, vanligvis forlater synet intakt. Kosttilskudd og laser behandling er ofte effektive løsninger for å bekjempe glaukom. Mens du kan få panikk over din synsskarphet, generelt, kan problemer i dette området korrigeres med briller, kontakter eller laser kirurgi.