Digidexo.com

Hvordan bli kvitt røde øyne

Hvordan bli kvitt røde øyne


"Det finnes en rekke grunner til at du kan utvikle blodskutte øyne, alt fra slitasje på øynene og tretthet til forkjølelse og allergi," sier Dr. Kristie Leong. Røde øyne kan også være et resultat av kaldt vær eller et uvær endring som reduserer mengden av fuktighet i luften. Av og til det indikerer en mer alvorlig helseproblem. Men hvis du har funnet deg selv bor opp altfor sent, eller bor på datamaskinen i timevis av gangen, så er det sannsynlig et enkelt tilfelle av anstrengt øynene. Hvis du ikke har opplevd noen andre problemer med øynene, så øynene dine er sannsynlig tigge for litt oppmerksomhet og avslapping.

Hvordan bli kvitt røde øyne

Bruk kunstige tårer for å fukte slimhinnene - kunstige tårer er nærmere din naturlige tårer enn andre øyedråper. Lene hodet bakover og sette flere dråper i hvert øye. Lukk øynene for et minutt eller to for å la løsningen mette hvert øye grundig. Plasser hendene over hvert øye med fingrene på pannen; bunnen av hendene bør plasseres på hvert kinn. Hold denne posisjonen i et minutt eller to for å la øynene hvile.

Installer en luftfukter i huset for å fukte luften i vinter. Legg den i rommet du bruker oftest, eller nær en varmekanal. Fyll den med vann ofte.

Unngå røyk eller røyking. Installer en luftrenser for å holde luften frisk og for å fjerne eventuelle urenheter. Unngå sterke kjemikalier. Skyll med kaldt vann for å vaske ut eventuelle urenheter. Ta en lang rensing bad med Epsom salter for å hjelpe kvitte seg med giftstoffer.

Unngå uansett handling forårsaket de røde øynene til å skje. For eksempel, hvis du gikk til en nattklubb eller svømte i et basseng, deretter innse denne handlingen kan ha bidratt til de røde øynene. Iverksette tiltak for å hindre fremtidige røde øyne, dvs. briller ved bassenget, mer frisk luft i klubben.

Få en frossen pakke med grønnsaker fra kjøleskapet fryser eller en kald vaskeklut fylt med is på. Legg deg ned på en sofa eller en seng. Lukk øynene og plasser pakke med grønnsaker eller vaskeklut på øynene dine. Ligge stille i 15 minutter slik at fuktigheten mette øynene dine. Kulden vil krympe blodårene.

Limit datamaskinen tid. Sett en timer for å sikre at du tar pauser med jevne mellomrom når du er på datamaskinen. Sitte nærmere datamaskinen. Kjøp et filter for skjermen for å redusere belastningen på øynene.

Få syv til åtte timers søvn hver natt. Drikk minst 40 gram vann hver dag.

Hint

  • Hold deg unna øyedråper som hevder å få den røde ut. Denne type øyedråper tørker øynene og etterlater dem i verre tilstand.