Digidexo.com

Hvordan forbedre syn uten briller eller kontaktlinser

Hvordan forbedre syn uten briller eller kontaktlinser


Synstap er forbundet med aldring, røyking, stress, glaukom, dårlig kosthold, makuladegenerasjon, og en rekke andre problemer. Når synet begynner å avta, bedre syn vanligvis bringer tankene til en løsning - briller. Briller eller kontaktlinser trenger ikke å være de eneste valgene. Tar proaktive skritt for din visjon helse er nøkkelen til å hindre synstap. Hvis synet begynner å avta, vurdere andre måter å forbedre syn uten briller eller kontaktlinser.

Hvordan forbedre syn uten briller eller kontaktlinser

•  Begynn innenfra ved å ta et vitamin og mineraltilskudd for visjon. Vitaminer, mineraler og urter som er viktige for synet helse inkluderer A, B, C, lutein, solbær, spinat, blåbær og ringblomst. De fleste næringsstoffer som trengs for visjon helse er ikke inkludert i vanlig vitamin daglig kosttilskudd, så sørg for å se etter kosttilskudd som er spesielt utformet for øye helse. Ta dem i henhold til instruksjonene på etiketten.

Bruk solbriller med sterk UV-beskyttelse når du er ute i sollys. Tar dette trinnet er viktig for å forbedre din visjon og beskytter mot ytterligere synstap. Sun skade på øyne er kumulativ over tid, så å plassere riktige solbriller på barn er viktig for synstap forebygging.

Legg til matvarer i kostholdet ditt som gir næringsstoffer for sunn visjon: egg, laks, gulrøtter, blåbær, hvitløk, mørk sjokolade, og grønne grønnsaker.

Spis søte poteter til middag i kveld. Søtpoteter er høy i vitamin A og kan bidra til å forbedre nattsynet. Unn deg selv ved å nyte mat rik på vitamin A.

Hint

  • Bruk en hatt med bred brem når du er ute i sterkt sollys for ekstra UV-beskyttelse.
  • Eye øvelser har vært knyttet til forbedret syn. Men studier er mangelfulle. Eye øvelser kan ikke skade, men hvis du ønsker å gi dem en virvel.
  • Sjekk med legen din før du tar noen vitamintilskudd hvis du tar noen medisiner.