Digidexo.com

Sunn korn Nutrition

Hva gjør frokostblanding så sunt? Det er lager full av viktige vitaminer, mineraler, fiber og energi, og kan inntas med næringsrik lettmelk. I sin optimale tilstand, er frokostblanding toppet med frisk frukt og nøtter eller akkompagnert av et glass av 100 prosent fruktjuice. Sunne frokostblandinger er lav kalori, næringsstoff tett alternativer til bearbeidede frosne vafler, pannekaker og egg smørbrød med betydelig lavere mettet fett og kolesterol enn pølse, donuts, kjeks, og bacon.

Mat etiketten

Når shopping for en sunn frokostblanding, anbefaler American Dietetic Association jakt etter mat etiketter som har minst 2,5 gram fiber eller mer og en daglig verdi på 25 prosent vitaminer og mineraler. Se etter ordene "fullkorn" eller "hel hvete" som første ingrediens oppført på ernæring panelet. Siden korn er hovedsakelig laget av korn, de er en rik kilde til B-vitaminer folat, niacin, riboflavin, tiamin, B6 og B12. Alle er viktige i etableringen av energi og aide i vekst og utvikling. Frokostblanding inneholder også en sunn dose av jern, som bidrar til å gi oksygen fra lungene til kroppens celler for livet, og sink, et viktig mineral i celledeling, vekst og reparasjon.

Sukker Worries

Folk som er opptatt av sukkerinnholdet i korn bør bruke de nye retningslinjene fra American Heart Association (AHA) når du velger deres sunn frokostblanding. De anbefaler at voksne kvinner får ikke mer enn 25 g (100 kalorier) per dag fra sukker og menn ikke mer enn 36 g (150 kalorier) per dag på grunn av det faktum at de er tomme kalorier og erstatte næringsrike matvarer. Siden frokost utgjør 25 til 30 prosent av dagens ernæringsmessige behov avhengig av hvor mange snacks du spiser, bør en frokostblanding gjennomsnitt mindre enn 7g sukker per servering. Korn inneholder tørket frukt vil ha betydelig høyere sukkerinnhold, men er like gode kilder til jern, kalium og fiber og kan bli jobbet inn i AHA retningslinjer hvis de er favoritter.

Vekt Fordeler

En studie gjennomført av Michigan State University og Kellogg Co fant at personer som spiser ready-to-eat frokostblanding har sunnere vekter, en lavere andel av kaloriene fra fett og høyere vitamin og mineral inntak enn de som velger andre alternativer for frokost. Å spise frokost på en regelmessig basis kan også hjelpe enkeltpersoner miste vekt. The National Weight Control Registry rapporterer at 78 prosent av folk som slanker seg og vellykket opprettholde det spise frokost på en daglig basis. Når folk hopper over måltider har de en tendens til å overspise ved neste måltid ved å gjøre raske, praktiske valg som er høyere i fett, kolesterol og kalorier totalt.

Hjerne Fordeler

Frokost gjør også folk smart. Studenter som spiser frokost har større oppmerksomhet spenn, bedre konsentrasjon, og presterer bedre på matte og lesetester. Andre studier har vist økt kreativitet, romlig tenkning og hånd øye koordinering. Dette kan skyldes delvis det faktum at frokost skippere er mer tilbøyelige til lider av hodepine og sult smerter som utfordrer elevenes individer evner å konsentrere seg. Skole Fremmøte er også høyere i frokost eaters.

Ikke bare for frokost

Med noen, har kornblanding kommet utover frokostbordet. Det er en velsmakende tørr snack mat som slår chips, kjeks og iskrem hendene ned som et hjerte smart alternativ. Folk bruker det som et raskt måltid erstatning for lunsj eller middag når ingenting annet høres bra ut, eller de bare ønsker å spare tid. Noen produsenter selv oppmuntre til en annen bolle en dag som en vellykket verktøy for vektreduksjon. Forskere ved University of Texas selv viste at frokostblandinger kan være minst like effektiv som en sportsdrikk i å hjelpe muskel utvinning etter en hard treningsøkt.